Καθώς το νέο επεισόδιο της Πολακιάδας εξελίσσεται, αυτή την φορά με το αν και πως ηχογράφησε τον Κεντρικό Τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα αρκετοί υποστηρίζουν πως ήδη από χθες το Μαξίμου άδειασε τον Παύλο Πολάκη μέσω της «Εφημερίδας των Συντακτών», όπως είχε κάνει με τον Πάνο Καμμένο πριν την οριστική ρήξη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, ο Δημήτρης Νανούρης στη στήλη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» έχει και στο παρελθόν γράψει αρκετά αιχμηρά σχόλια κατά κυβερνητικών στελεχών. Δεν πρόκειται για δημοσιογράφο που ελέγχει η κυβέρνηση.

Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε αμέσως μετά, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάλυπτε απόλυτα τον Παύλο Πολάκη.

Είναι γεγονός πως η υπόθεση έχει φέρει αμηχανία στο Μαξίμου, ήδη ακούγονται φωνές όπως αυτή του Νίκου Φίλη που ζητά εξηγήσεις και λέει πως δεν θα υποστηρίξει κανέναν, αν δεν γίνουν γνωστά όλα τα στοιχεία. Όμως η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου επιμένει να παρουσιάζει τον Παύλο Πολάκη ως θύμα στοχοποίησης από συγκεκριμένα ΜΜΕ που καλύπτουν πολιτικούς αντιπάλους και στηρίζουν το «παλαιό, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα».

Με λίγα λόγια, στο κόμμα αλλά και στο κυβερνητικό επιτελείο στηρίζουν τον Παύλο Πολάκη. Η υπόθεση δεν μοιάζει καθόλου με αυτή του Πάνου Καμμένου στην οποία όντως μετά την επίθεση της ΕΦΣΥΝ βρέθηκε στο καναβάτσο.

Ο Πολάκης αν και μόνο σοσιαλδημοκράτης δεν είναι, πολώνει ένα…. διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr

Facebook Comments