Ο Παύλος Πολάκης μετά τον σάλο που έχει προκληθεί για το αν μαγνητοφώνησε ή όχι τον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής νέα επίθεση και κατήγγειλε τον Γιάννη Στουρνάρα ότι “στήνει επιχείρηση σπίλωσης εναντίον του”, ενώ ταυτόχρονα μίλησε για επιχείρηση κατακρεούργησης του χαρακτήρα του εδώ και τρεις μέρες.

Εγώ δεν ηχογραφώ κανέναν, ό,τι έχω να πω το λέω καθαρά και ξάστερα και μπροστά. Να μην πετάει ο κ. Διοικητής την μπάλα στην εξέδρα με γελοιότητες περί δήθεν κακουργηματικές πράξεις. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να ‘χουνε να λένε όλοι αυτοί οι παπαγάλοι. Όμως τους συμπονώ, τους νοιώθω, έρχεται η ώρα που θα αποδοθούν ευθύνες. Θα τελειώσουν τα Πορίσματα, δεν μπορεί να στήνει επιχείρηση σπίλωσης εναντίον μου και ο λόγος που το κάνει είναι γιατί έχω συμβάλει και στις αποκαλύψεις της Novartis και στο ΚΕΕΛΠΝΟ που είναι εμπλεκόμενοι και αυτός και η γυναίκα του“.

Ναι πήρα τηλέφωνο και επιβεβαιώνω πλήρως την συνομιλία με τον κ. Στουρνάρα. Βγαίνει να διαψεύσει το περιεχόμενο της συνομιλίας; Πολύ καλά κάνετε και τα ελέγχετε του είπα, αλλά από τη στιγμή που λειτουργείτε με τέτοια ευαισθησία, για δείτε και τα άλλα 33 εκ του Πρώτου Θέματος που έπρεπε να είναι απαιτητά εδώ κι ένα χρόνο. Δεν σας ενδιαφέρει η κεφαλαιακή επάρκεια  της τράπεζας που της βαράει πιστόλι εδώ κι ένα χρόνο.

 

Facebook Comments