Σε αγωγή εναντίον του Πάνου Καμμένου δήλωσε ότι θα προχωρήσει ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, λέγοντας παράλληλα ότι είναι αποφασισμένος να καταφύγει στη Δικαιοσύνη και για άλλους προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά του και τη δημοκρατική λειτουργία του δημόσιου χώρου.

«Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει ό,τι του κατέβει εκείνη την ώρα και να δυσφημεί και να συκοφαντεί τρίτους. Ή έχει αποδείξεις ή ανακαλεί» είπε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο «News247» και  έστρεψε τα βέλη του και κατά του κ. Κουμουτσάκου με αφορμή τις δηλώσεις του τομεάρχη της ΝΔ, οι οποίες τον εμφανίζουν, όπως είπε, ότι εκβιάζει και εξυβρίζει εξίσου με τον κ. Καμμένο, και μάλιστα με όρους χαμαιτυπείου. Ο κ. Κοτζιάς χαρακτήρισε τις δηλώσεις αυτές ως «ψεύδη» με τα οποία «ο κύριος αυτός και το κόμμα της Ν.Δ. έχουν σκοπό να προσβάλουν εμένα καθότι με παρουσιάζουν ως πρόσωπο που διαπράττει ποινικά αδικήματα, της εξύβρισης και του εκβιασμού, χωρίς πραγματικά περιστατικά».

Κάλεσε τον κ. Κουμουτσάκο δε «να ζητήσει συγγνώμη και να ανακαλέσει διότι όταν λέει ότι αλληλοεκβιάζονται υπονοεί ότι εκβιάζω και εγώ. Αυτό ή θα το αποδείξει, στα δικαστήρια βέβαια, ή θα το ανακαλέσει».

«Του δίνω μία ευκαιρία. Αλλά όχι με μισόλογα», πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς καλώντας τον κ. Κουμουτσάκο να απαντήσει και στο «αν θεωρεί την προσφυγή στη δικαιοσύνη εκβιασμό», όπως επίσης και για το «πώς αντιμετωπίζεται -αν όχι με επιχειρήματα και με τη δικαιοσύνη- η απειλή στη ζωή ενός ανθρώπου».

Facebook Comments