Το «Κέντρο Ζωής» στην Αθήνα αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα κοινωνικής και ψυχικής στήριξης των ανθρώπων στους οποίους έχει γίνει θετική διάγνωση για HIV ή πάσχουν από AIDS. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων το επισκέφθηκε και συζήτησε με τους ανθρώπους  του για όλα όσα μπορεί ο Δήμος να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια.

Όπως ανέφερε o Κώστας Μπακογιάννης «στο Κέντρο Ζωής για την υποστήριξη όσων ζουν με HIV γίνεται πράξη το «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Ως παρέα ξεκίνησαν οι άνθρωποί του και εξελίχθηκαν σε μία μεγάλη ομάδα που όχι μόνο στηρίζει έμπρακτα και αδιάκοπα όσους ζουν με HIV αλλά δίνουν και μία τεράστια μάχη για την πρόληψη. Δίπλα τους σε όλα, μαζί τους σε όλα».

Το Κέντρο Ζωής έχει ως κινητήρια αρχή τη στήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS. Με δεδομένο αυτό, προσφέρει πλήθος υπηρεσιών, προκειμένου να υποστηριχθούν οι άνθρωποι που ζουν με HIV, οι οικογένειες τους, οι σύντροφοί τους και ο κοινωνικός τους περίγυρος, με κάθε μορφής βοήθεια.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Ζωής παρέχονται δωρεάν, από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στο απόρρητο κάθε προσωπικής πληροφορίας, και χωρίς καμία διάκριση ως προς το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την εθνικότητά σου.
 

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Κέντρου Ζωής είναι: www.kentrozois.gr

Facebook Comments