«Ουδέποτε δήλωσα ότι πρόκειται να καταβληθεί “Δώρο Πάσχα” στους συνταξιούχους» αναφέρει σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε περί «δήθεν καταβολής “Δώρου Πάσχα” στους συνταξιούχους».

«Αντιθέτως, υπογράμμισα ότι τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ο οποίος τα ανακοινώνει» διευκρινίσε ο κ. Πετρόπουλος

Nωρίετερα:

Η ρύθμιση για τις 120 δόσεις στις οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία θα κατατεθεί εντός Απριλίου ακόμη και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Θεσμών, δήλωσε ο ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσος Πετρόπουλος.

Όπως δήλωσε στον News 24/7 ο κ. Πετρόπουλος, «μέσα στον Απρίλιο θα καταθέσουμε το σχετικό νομοσχέδιο ώστε να ισχύσει από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ μέχρι το τέλος Απριλίου. Εμείς θα προχωρήσουμε στη ρύθμιση των 120 δόσεων είτε συμφωνήσουν είτε όχι οι θεσμοί. Αλλά πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν γιατί δεν θα προκύψει δημοσιονομικό πρόβλημα. Ακόμη και ο τεχνικός σύμβουλος του ΔΝΤ που βρισκόταν με το υπουργείο συμφωνούσε και δεν του το επέτρεψαν οι κεντρικοί παράγοντες».

Ο υφυπουργός Εργασίας δεν διέψευσε τις πληροφορίες ότι μπορεί να δοθεί δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους. Είπε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις τις κάνει ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι υπάρχει η σχετική ευχέρεια.

Facebook Comments