Την καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε έξι χρόνια κάθειρξη ζήτησε πριν από λίγο η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι για προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία και κατάχρηση εξουσίας. Η Μποκασίνι ζήτησε επίσης να επιβληθεί στον δεξιό πολιτικό δια βίου στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

«Είμαστε βέβαιοι ότι η Ρούμπι Καρίμα εκπορνευόταν προς τέρψη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος γνώριζε ότι ήταν ανήλικη», είχε δηλώσει νωρίτερα η Μποκασίνι.

Η εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ο μεγιστάνας πρώην πρωθυπουργός φέρεται να είχε καταβάλει στην Μαροκινή νεαρή 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, σύμφωνα με την δημόσια κατήγορο, αγόραζε ενδύματα γνωστών οίκων μόδας του Μιλάνου τα οποία στοίχιζαν συχνά χιλιάδες ευρώ.

«Η οικονομική της επιφάνεια μπορεί να εξηγηθεί μόνο χάρη στο ότι συνευρισκόταν με πλούσιους άνδρες» τόνισε η εισαγγελέας.

«Η Ρούμπι προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το ότι ήταν εμφανίσιμη, όπως και την μαροκινή της καταγωγή παρουσιάζοντας τον πατέρα της ως βίαιο και αυταρχικό, ώστε να κερδίσει στήριξη και συμπάθεια», δήλωσε η Ιταλίδα εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με εντολή του δικαστηρίου του Μιλάνου, η Καρίμα είχε συναναστροφές με τον Μπερλουσκόνι —στην βίλα του Άρκορε— από την 14η Φεβρουαρίου μέχρι και τα τέλη Μαΐου του 2010.

Την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να πάρουν τον λόγο οι συνήγοροι υπεράσπισης του επικεφαλής του κεντροδεξιού κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL) και εν συνεχεία, πιθανότατα εντός της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται η απόφαση των δικαστών.

Facebook Comments