Συντροφικά μαχαίρια - Αρβανίτης κατά Κουρουμπλή - μεγαλώνει ο “πονοκέφαλος” στο Μαξίμου

MarketNews

Συντροφικά μαχαίρια - Αρβανίτης κατά Κουρουμπλή - μεγαλώνει ο “πονοκέφαλος” στο Μαξίμου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Πυκνώνουν τα πυρά κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή μετά τους εναγκαλισμούς με τον  Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο. Στους επικριτές του προστέθηκε ο συνυποψήφιός του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΘΕΜΑ 104,6 ο Κώστας Αρβανίτης είπε ότι “καλό δεν είναι η φωτογραφία αυτή” προσθέτοντας ότι “εγώ δεν θα έκανα φωτογραφία, ούτε θα είχα σχέση με τον κ. Αμβρόσιο και ας με έλεγαν κατσαπλιά”.

Λίγες ώρες αργότερα ο κ. Αρβανίτης επανήλθε στο θέμα Κουρουμπλή με συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha “αδειάζοντας” τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας ακόμα και για την ίδια του την παρουσία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν, δηλαδή, του επισημάνθηκε ότι ο Π. Κουρουμπλής προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με νόημα “το θέμα αυτό είναι για τον κ. Κουρουμπλή γιατί είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ”.