“Εγώ και Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014; Αν είναι δυνατόν». Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έξω από το γραφείο του ανακριτή, εκφράζοντας έτσι την έκπληξή του για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο Θοδωρής που αναφέρεται ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι ο Θόδωρος Παναγόπουλος που επίσης κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και στην μαφία των φυλακών και για την απόπειρα εκβίασης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου.

Νωρίτερα:

Προθεσμία να απολογηθούν τη Μ. Δευτέρα ζήτησαν και πήραν από τον ανακριτή οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Νωρίτερα:

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή Ευ. Νικόπουλου θα εμφανιστεί σήμερα το μεσημέρι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος που συνελήφθη χθες με ένταλμα του ανακριτή για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών. Ενώ συνελήφθη το πρωί από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος, με ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή, για την υπόθεση της “Μαφίας των φυλακών”.

O γνωστός ποινικολόγος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης κατά του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις φυλακές μετά την καταδίκη του σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, σε καταθέσεις που είχε δώσει στις αρχές είχε αναφέρει πως θεωρεί τον Αριστείδη Φλώρο ως τον ηθικό αυτουργό της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του. Έναν ισχυρισμό που αρνείται ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε  στον ανακριτή για το συγκεκριμένο θέμα.

Στην κατάθεση αυτή ο έγκλειστος επιχειρηματίας φέρεται να αναφέρει πως οι δύο συλληφθέντες δικηγόροι, δηλαδή οι Λυκουρέζος και Παναγόπουλος, του ζήτησαν χρήματα, προκειμένου ο πελάτης τους, δηλαδή,ο Γιώργος Αντωνόπουλος, να πάρει πίσω τις καταθέσεις του, σύμφωνα με τις οποίες θεωρούσε τον Αριστείδη Φλώρο ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του.

 

 

Facebook Comments