Αμέσως μετά το Πάσχα με βάση το άρθρο 84 παράγραφος 2 του Συντάγματος και το άρθρο 142 του κανονισμού της Βουλής θα κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από τη Νέα Δημοκρατία για σκαιά επίθεση κατά του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Αντιμέτωπη με τις χυδαιότητες του Παύλου Πολάκη και με την εν γένει στάση του καθόλη τη διάρκεια που έχει τα καθήκοντα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας θα βρεθεί μετά το Πάσχα σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣυΡιζΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας μετά την σημερινή αιφνιδιαστική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού υγείας με αφορμή την χυδαία επίθεση του κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι δεν ανεχόμαστε άλλο τη στάση του κ. Πολάκη και αμέσως μετά το Πάσχα η Νέα Δημοκρατία καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού αναπληρωτή υπουργού Υγείας» είπε από το βήμα της Βουλής και απάντησε έτσι και στην χθεσινή πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα για ντιμπέιτ λέγοντας.

«Ντιμπέιτ δεν θέλετε κ. Τσίπρα ντιμπέιτ λοιπόν μετά το Πάσχα εδώ στη Βουλή και πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά. Και ελάτε εδώ να τον υπερασπιστείτε όλοι σας για να δούμε αν θέλουμε μια Ελλάδα των πολλών ή μια Ελλάδα των Πολάκηδων»

Ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη ανεκδιήγητο υπουργό και είπε ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλη την κοινωνία.

«Τον κατηγόρησε ανοιχτά γιατί έκανε χρήση του νόμου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες για να διοριστεί στο ΕΣΥ.
Άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.
Ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά. Έτσι αντιλαμβάνεστε μια κοινότητα ισων ευκαιριών.
Ως εδώ κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.
Ο Στέλιος δεν έχει την ανάγκη μας εμείς η ελληνική κοινωνία έχει την ανάγκη του Στέλιου και του θετικού παραδείγματος που δίνει μέσα από τη δική του προσωπική διαδρομή».

Facebook Comments