Μπακογιάννης: «Να κάνουν τον σταυρό τους αν πιστεύουν στον Θεό να μην βγω Δήμαρχος»

MarketNews

Μπακογιάννης: «Να κάνουν τον σταυρό τους αν πιστεύουν στον Θεό να μην βγω Δήμαρχος», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Έντονη η αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη για τους βανδαλισμούς στο προεκλογικό του περίπτερο μετά την πορεία στο Κέντρο της Αθήνας για το Δημήτρη Κουφοντίνα ενώ ακούστηκαν εξοργιστικά συνθήματα όπως “σκ@τ@ στον τάφο του Μπακογιάννη”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μίλησε στην ΕΡΤ και όπως είπε τα χειρότερα αποφεύχθηκαν γιατί οι εθελοντές που ήταν στο εκλογικό περίπτερό του έφυγαν τρέχοντας. «Ήταν εκεί οι εθελοντές μας, αγόρια, κορίτσια, 18, 20, 22, 24 χρονών. Περνά ομάδα ανθρώπων που φωνάζει χυδαία και αισχρά συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου και έχουν το θράσος να πάνε να κολλήσουν αφίσες και να γράψουν με σπρέι, να βανδαλίσουν το δικό μας περίπτερο. Και ο μόνος λόγος που αποφύγαμε τα χειρότερα ήταν γιατί οι εθελοντές έφυγαν τρέχοντας και καλά έκαναν», είπε χαρακτηριστικά.

«Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με το αν εμένα προσωπικά με εξοργίζει το θράσος του να γράφει κανείς το όνομα του δολοφόνου του πατέρα μου πάνω στο δικό μας περίπτερο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συμπτώματα μιας ευρύτερης παθογένειας. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που βανδαλίζουν τη Βουλή. Ξεφτιλίζουν όχι μόνο το κράτος, αλλά όλη την πολιτεία και τη Δημοκρατία. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κρατούν τα Εξάρχεια σε ομηρία και έχουμε 35.000 απελπισμένους κατοίκους, που στην ΑΣΟΕΕ προστατεύουν το παρεμπόριο, οι ίδιοι, γιατί είναι συγκοινωνούντα δοχεία, που συνδέονται με οργανωμένο έγκλημα, με διακίνηση ναρκωτικών, ανθρώπων και όπλων… Να είμαι ξεκάθαρος να κάνουν τον σταυρό τους αν πιστεύουν στον Θεό να μην βγω δήμαρχος», είπε χαρακτηριστικά.