Είναι μόλις 38 ετών, υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την τοπική αυτοδιοίκηση και αποφάσισε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος απέναντι στον απερχόμενο και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Ο Ιάσων Αποστολάκης μίλησε στο MarketNews.gr εφ όλης της ύλης.

Είστε υποψήφιος δήμαρχος Βόλου. Άρα τα βάζετε με τον Αχιλλέα Μπέο. Δε νιώσατε φόβο που πήγατε απέναντι από έναν υπόδικο και κατάδικο για πληθώρα υποθέσεων;

Το ζήτημα δεν είναι οι προσωπικές δικαστικές υποθέσεις του Μπέου, αλλά ο τρόπος που πολιτεύτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα. Έχει απόλυτη δυσανεξία απέναντι σε κάθε δημοκρατική διαδικασία, δεν αντέχει τον διάλογο, τον κριτικό έλεγχο, τη διαφωνία. Ο τραμπουκισμός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να αντιμετωπίζει όποιον αντιστέκεται στα σχέδια της. Αυτά που συνέβαιναν στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν φορείς της πόλης, δημοσιογράφοι και απλοί πολίτες του Βόλου είναι αδιανόητα για την Ελλάδα της Μεταπολίτευσης. Στην ερώτησή σας αποτυπώνεται η κυρίαρχη αίσθηση που υπάρχει σε όλη τη χώρα για το τι συμβαίνει στον Βόλο. Η σύγκρουση με το καθεστώς Μπέου είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια συνηθισμένη πολιτική και αυτοδιοικητική αντιπαράθεση δύο κόσμων. Είναι μάχη για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν αισθάνομαι μονομάχος, η δημοτική κίνηση μας είναι η βασικότερη δύναμη του πανδημοκρατικού μετώπου που δίνει αυτήν τη μάχη για την επιστροφή του Βόλου στη σημερινή εποχή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Είναι γνωστό ποιος είναι ο Μπέος σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, οι Βολιώτες τον εξέλεξαν πανηγυρικά προ πενταετίας. Πώς το εξηγείτε αυτό;

Οι λόγοι είναι πολλοί. Το κλίμα που είχε δημιουργηθεί για τα πολιτικά πράγματα στη χώρα μας εκείνη την περίοδο ήταν ένας παράγοντας που βρήκε πρόσφορο έδαφος σε μια πόλη που διακατέχεται από ισχυρό συντηρητισμό, αλλά παράλληλα και από έντονα επαναστατική προδιάθεση, όπως έχει αποδειχθεί από τα ιστορικά γεγονότα τα τελευταία 120 χρόνια. Το πώς υποβοηθήθηκε αυτή η επαναστατικότητα για να καταλήξει σε τέτοιες επιλογές είναι κάτι που ξαφνιάζει. Η κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου της  εποχής των μνημονίων και η συνακόλουθη  βαθιά κρίση του πολιτικού συστήματος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για το ρεύμα που δημιουργήθηκε και εκμεταλλεύτηκε με άκρατο λαϊκισμό ο Μπέος. Είναι κάτι που είδαμε να συμβαίνει σε μικρότερο βαθμό σε όλη τη χώρα με την εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ο απερχόμενος Δήμαρχος ενισχύθηκε και από την αίσθηση που κυριάρχησε, δίκαια ή άδικα, στην τοπική κοινωνία, ότι για πολλές τετραετίες ο Δήμος διοικήθηκε με τρόπο αναποτελεσματικό. Όμως, πάνω από όλα η ταύτισή του με την ποδοσφαιρική ομάδα του τοπικού Ολυμπιακού του έδωσε ένα ρεύμα που το χρησιμοποίησε στο έπακρο. Άλλωστε, όταν έχασε την υποστήριξη των φιλάθλων  του Ολυμπιακού  Βόλου, δημιούργησε, με μεταφορά από την Πύδνα Κατερίνης του ΑΦΜ, μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα με σκοπό να εκμεταλλευτεί αθλητικές επιτυχίες της, ώστε να ξανακερδίσει τις εκλογές.

Προεκλογική δέσμευση του Αχιλλέα Μπέου το 2014 ήταν ότι θα «καθαρίσει» την πόλη από τα αδέσποτα. Και από όσο έχω δει με τα μάτια μου ερχόμενη στο κυνοκομείο Βόλου το 2015 έκανε την υπόσχεσή του πράξη, τα «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες. Ποια η θέση σας για τις πρακτικές Μπέου όσον αφορά το ζήτημα των αδέσποτων ζώων αλλά και ποια η δική σας ατζέντα;

Το 2014 δεσμευόταν ότι μέσα σε δυο-τρεις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του θα αντιμετώπιζε το θέμα. Είναι λογικό όταν κάποιος δεν έχει γνώση να περιορίζεται σε προεκλογικές φανφάρες. Βέβαια, η συνέχεια ήταν σοκαριστική. Μετά από πέντε χρόνια αγέλες κυκλοφορούν στην πόλη, οι δυο ταΐστρες που αγοράστηκαν είναι εγκαταλελειμμένες και κατεστραμμένες, ενώ η κατάσταση στο καταφύγιο αδέσποτων  ζώων του Δήμου Βόλου είναι τραγική. Πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε εικόνες εγκατάλειψης, με ζώα παρατημένα, χωρίς τροφή και στοιχειώδη φροντίδα, σχεδόν ετοιμοθάνατα. Η αποτύπωση των άθλιων συνθηκών κάτω από τις οποίες «φυλάσσονται» τα ζώα, προκαλούν ντροπή και διασύρουν τον Βόλο. Οι εικόνες είναι απάνθρωπες και δεν εκφράζουν τον πολιτισμό της πόλης μας. Απέδειξαν ότι δεν έχουν ούτε βούληση, ούτε γνώση επί του θέματος, αλλά ούτε και συναίσθηση, ενώ εκθέτουν την πόλη.

Θέση μας είναι ν’ ανοίξει από την αρχή η συζήτηση με όλους τους σχετικούς φορείς, με σκοπό να συναποφασιστεί ο σχεδιασμός που θα οδηγήσει στην επίλυση του ζητήματος. Ενός ζητήματος που απαιτεί σοβαρό σχεδιασμό και χρονικό βάθος υλοποίησης, καθώς δεν μπορεί να επιτευχθεί βραχυπρόθεσμα. Στόχος μας είναι η δημιουργία επαρκώς στελεχωμένου δημοτικού κτηνιατρείου, η ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων δομών, όπως η αύξηση των θέσεων στο καταφύγιο στις Γλαφυρές, αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία και συνομιλώντας με τους σχετικούς φορείς, όπως ο Κτηνιατρικός Σύλλογος και οι φιλοζωικές οργανώσεις.

Πολλοί θεωρούν επιτυχημένο ως δήμαρχο τον Μπέο, έκανε έργα λένε, βάζει λαμπιόνια τα Χριστούγεννα, κτλ. Μήπως τελικά ως δήμαρχος είναι καλός; Εσείς στο δηματικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος μέχρι πρότινος πώς τον κρίνετε;

Κατά την άποψή μου τρία είναι τα πεδία πολιτικής που καθορίζουν το αν μια δημοτική αρχή είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη. Το πρώτο είναι η καθημερινότητα, όπως η καθαριότητα και η συντήρηση των σχολικών μονάδων, δηλαδή πτυχές ενός συγκεκριμένου, ορισμένου θα έλεγα πεδίου αρμοδιοτήτων. Το δεύτερο έχει να κάνει με σημαντικά έργα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής, με τις συγκοινωνίες, όπου χρειάζεται γνώση και πλάνο. Το τρίτο επίπεδο σχετίζεται με τη διαμόρφωση συνολικού σχεδιασμού για τα μεγάλα και σημαντικά ζητήματα μιας πόλης και αναδεικνύει την τοπική αυτοδιοίκηση ως σημαντικό παράγοντα περιφερειακής ανάπτυξης.

Στην «καθημερινότητα» το έργο της απερχόμενης δηματικής αρχής είναι ελλειμματικό, χαρακτηριστικό παράδειγμα τα σχολεία που έχουν σοβαρά προβλήματα συντήρησης, όπως και η διαχείριση των σκουπιδιών που είναι ανύπαρκτη. Στο επίπεδο των σημαντικών έργων, βρήκαν έργα που σχεδιάστηκαν από προηγούμενες δημοτικής αρχής, αλλά το μόνο που υλοποίησαν τα τελευταία δύο χρόνια είναι τέσσερις κόμβοι, τους οποίους αξιοποιούν για την προβολή τους ως δικό τους έργο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, όπως το Μουσείο της Αργούς, ανασύρονται προεκλογικά. Κανένα έργο δεν έχει την υπογραφή τους. Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα στο τρίτο πεδίο. Όχι μόνο δεν υπάρχει σχέδιο για το αύριο μιας πόλης που δέχτηκε σημαντικό πλήγμα από την οικονομική κρίση, αλλά δεν έχουν και άποψη. Και ακόμα και να είχαν, έχουν δημιουργήσει εχθρικό κλίμα με τους περισσότερους σημαντικούς φορείς στην πόλη, που καθιστά δύσκολη τη συνεργασία. Επίσης, θα μείνει στην ιστορία ως η μόνη δημοτική αρχή που δεν αξιοποίησε ούτε ένα ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό εργαλείο, ενώ και στα εθνικά προγράμματα για την τοπική αυτοδιοίκηση εμφανίζει την ελάχιστη συμμετοχή. Το 2014 οι δημότες ψήφισαν μια δημοτική αρχή που, δυστυχώς εξελίχθηκε χειρότερη από εκείνες που απέρριψαν και έτσι χάθηκαν 5 χρόνια.

Στο πλαίσιο της απλής αναλογικής και των συνεργασιών που ωθεί η μεταρρύθμιση του «Κλεισθένη», εμείς θα θέσουμε ως προτεραιότητα την άμεση υλοποίηση αφενός μας σειρά έργων που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής (ολοκλήρωση ζωνοποίησης, αλλαγή παλιού δικτύου ύδρευσης, διαχείριση απορριμμάτων, κα.) και αφετέρου έργα πνοής για την πόλη, όπως το Μουσείο της Αργούς. Επίσης, για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η συμμετοχή της πόλης σε ευρωπαϊκές και εθνικές στρατηγικές ανάπτυξης που αφορούν τις νέες τεχνολογίες και τη διασύνδεση της πόλης, την διαχείριση των απορριμμάτων, της καινοτομίας και της ενέργειας. Η διαχείριση των τουριστικών ροών πρέπει να γίνει, επίσης, με ένα στρατηγικό σχέδιο που να ευνοεί τη βιωσιμότητα των μετακινήσεων και του φορτίου που προστίθεται στην πόλη, ενώ θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα και στο σημαντικό τοπικό πολιτισμικό κεφάλαιο στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την τουριστική ανάδειξη της πόλης. Πρέπει να διευθετηθούν αρκετά θέματα ώστε η πόλη να βελτιώσει την ποιότητα των συνθηκών διαβίωσης που προσφέρει τόσο στους μόνιμους κατοίκους της όσο και τους επισκέπτες.

«Θα χυθεί αίμα», διαμήνυσε ο Αχιλλέας, Μπέος εάν το στρατόπεδο Γεωργούλα μετατραπεί σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων. Πώς χαρακτηρίζετε τη δήλωσή του και ποια η δική σας θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα;

Κανένας δεν μίλησες για μετατροπή του στρατοπέδου σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων, παρά μόνο ο κ. Μπέος. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεσμεύτηκε, παρουσία τοπικών βουλευτών και της Αντιπεριφερειάρχη, για αντισταθμιστικά μέτρα σε περίπτωση μεταφοράς της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, με αποτέλεσμα ο χώρος να συνεχίσει να έχει στρατιωτική χρήση. Με σεβασμό στις αποφάσεις της στρατιωτικής ηγεσίας για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων και την ενίσχυση της εθνικής άμυνας, λαμβάνοντας παράλληλα μέτρα για τη θωράκισης της τοπικής οικονομίας, είχαμε κρίνει θετικά τη δέσμευση του υπουργού για «ισοδύναμα» και αναμένουμε, όπως και οι τοπικοί επαγγελματικοί φορείς, ενημέρωση σχετικά με το είδος των «ισοδύναμων» και το χρονικό πλαίσιο της εφαρμογής τους.

Η στάση που είχαμε όταν ανακινήθηκε το θέμα πρόκυπτε από τις στοχεύσεις του αναθεωρημένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου(Νοέμβριος 2016), που είχε ψηφίσει και η παράταξη Μπέου. Συγκεκριμένα, μιλήσαμε για την ανάγκη διαλόγου με όλους τους φορείς(επαγγελματικού, Πανεπιστήμιο, κτλ),  για τη μελλοντική αξιοποίηση του χώρου του Στρατοπέδου σε περίπτωση μεταφοράς, με σκοπό να υπάρξει μια επεξεργασμένη πρόταση προς όφελος της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Μια δημοτική αρχή οφείλει να προλαμβάνει καταστάσεις και να θωρακίζει το τοπικό συμφέρον, αλλά επί ενάμιση χρόνο που το θέμα ήταν στην επικαιρότητα δεν πήραν καμία πρωτοβουλία, ούτε ενημέρωση ζήτησαν επισήμως από το Υπουργείο, ούτε εκκίνησαν μια συζήτηση για μελλοντική χρήση, όπως προέβλεπε το ΓΠΣ του 2016, που και οι ίδιοι ψήφισαν. Η αδυναμία της απερχόμενης δημοτικής αρχής να το πράξει, σε συνδυασμό με την ανάγκη να ενεργοποιήσει τα ξενοφοβικά αντανακλαστικά μικρής μερίδας της τοπικής κοινωνίας, την οδήγησε σε αυτό το απίστευτο και χωρίς προηγούμενο, στην τοπική μεταπολιτευτική ιστορία, ακροδεξιό παραλήρημα. Κρύφτηκε πίσω από fake news περί hot spot για να δικαιολογήσει την ανικανότητά του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Βόλος είναι μια από τις λίγες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας που επισήμως δεν έχει δημοτικό συνδυασμό η Χρυσή Αυγή.

Τι συμβαίνει με την καύση επεξεργασμένων απορριμμάτων σε εργοστάσιο της ΑΓΕΤ κοντά στην πόλη και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει προκληθεί;

Στην περιοχή του Δήμου Βόλου δικαιολογημένα υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη δημόσια υγεία και την ατμοσφαιρική ρύπανση, η οποία εκφράσθηκε με τη μεγάλη συμμετοχή, για δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα χρόνο, στο πρόσφατο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε για αυτό το θέμα.

H επικινδυνότητα της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ και η αδυναμία της Πολιτείας (Υπουργείο Περιβάλλοντος, Περιφέρεια Θεσσαλίας) να εξασφαλίσει τη διενέργεια ελέγχων που να δίνουν αξιόπιστα αποτελέσματα, επιβάλουν το ξεκίνημα ενός δημόσιου διάλογου για το θέμα σε μηδενική βάση, με κατάληξη την διεξαγωγή δεσμευτικού τοπικού δημοψηφίσματος. Προϋπόθεση για να διεξαχθεί αυτός ο αναγκαίος διάλογος σε ψύχραιμο κλίμα είναι η άμεση αναστολή των δύο ΑΕΠΟ που επιτρέπουν και επεκτείνουν τη δυνατότητα καύσης RDF από την ΑΓΕΤ.

Την παραπάνω θέση υποστηρίζω σταθερά από την αρχή της εμφάνισης του ζητήματος στην τοπική επικαιρότητα και μαζί με άλλους δεκαπέντε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης είχαμε καταθέσει τη σχετική πρόταση για το τοπικό δημοψήφισμα.

Δυστυχώς-και σε αυτό το θέμα-η απερχόμενη δημοτική αρχή κρίθηκε λιγότερη των περιστάσεων. Προτίμησε να θέσει σε προτεραιότητα τη δημιουργία μονάδας SRF και «ένιπτε τας χείρας της» για τους αναγκαίους ελέγχους, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, αδιαφορώντας για την αγωνία της τοπικής κοινωνίας για τη δημόσια υγεία.

Γνωστή είναι η σχέση του Αχιλλέα Μπέου με το ποδόσφαιρο. Τι συμβαίνει με τις ποδοσφαιρικές ομάδες στο Βόλο και ποιος ο ρόλος του δημάρχου;

Ο απερχόμενος δήμαρχος κατάγεται από το Βόλο, αλλά μέχρι το 2014 δεν ήταν δημότης της πόλης. Η πορεία του ως αθλητικού παράγοντα χαρακτηρίσθηκε από τη θητεία του στα διοικητικά του Πανιωνίου και όλοι γνωρίζουμε στο τέλος την πίκρα και την απογοήτευση που άφησε στους φιλάθλους της ιστορικής και συμπαθούς ομάδας της Νέας Σμύρνης. Ήρθε στο Βόλο να αναλάβει διοικητικά τη Νίκη Βόλου, αλλά επειδή με πλάγιο τρόπο προσπάθησε να αρχίσει διαδικασία συγχώνευσης με την άλλη ομάδα της πόλης, τον Ολυμπιακό Βόλου, απέτυχε το σχέδιο του, μετά από έντονες αντιδράσεις παραγόντων και χιλιάδων φιλάθλων της ιστορικής Νίκης Βόλου. Μετά ανέλαβε τη διοίκηση της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με τη γνωστή πορεία, αρχικά της δόξας και μετά της καταστροφής, λόγω του γνωστού αθλητικού σκανδάλου «Κοριόπολις» και της εμπλοκής του σε αυτό, για το οποίο αθωώθηκε. Εκμεταλλευόμενος την πορεία της ομάδας, την επάνοδο στα σαλόνια της Α Εθνικής, την έξοδο στην Ευρώπη, τη δικαστική του δίωξη και τη κρίση του πολιτικού συστήματος, αναμείχθηκε στα αυτοδιοικητικά της πόλης και εκλέχθηκε το 2014 Δήμαρχος Βόλου. Όλοι οι προηγούμενοι αυτοδιοικητικοί για το απερχόμενο ήταν και είναι κοπρίτες,  πολιτικοί απατεώνες κομματικά εγκάθετοι, άσχετα αν όλοι οι συνεργάτες του τωρινοί και μελλοντικοί προέρχονται από τα παλιά κόμματα που κυβέρνησαν το τόπο, με μεγάλη θητεία σε αυτά, με αξιώματα αυτοδιοικητικά και κομματικά. Αφού εκμεταλλεύτηκε και τις δύο ιστορικές ομάδες της πόλης, αφού προσπάθησε μέσω φιλικά προσκειμένων παραγόντων, να πείσει ομάδες του Νομού Μαγνησίας για να αγοράσει το ΑΦΜ τους και να δημιουργήσει μια νέα ομάδα, βρήκε ομάδα στη Κατερίνη αγόρασε το ΑΦΜ της και η ποδοσφαιρική ομάδα ΠΥΔΝΑ ΚΥΤΡΟΥΣ το 2017 έγινε ΝΠΣ Βόλος.

Το αφήγημα του απερχόμενου, ήταν η διάλυση ουσιαστικά των δύο ιστορικών ομάδων της ΝΙΚΗΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ με αθλητική πορεία και ιστορία αξιόλογη στο Πανελλήνιο, με χιλιάδες φιλάθλους, που θα πρέπει να παραμείνουν μόνο ερασιτεχνικά σωματεία και να υπάρχει μόνο η ξενόφερτη ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες, ο ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΠΥΔΝΑ). Ετσιθελικά, από τα πάνω, επιχειρήθηκε από τον απερχόμενο η διάλυση δύο σωματείων που έδωσαν ξεχωριστές στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό και έχουν στις τάξεις τους εκατοντάδες αθλητές και πολλά τμήματα εκτός των ποδοσφαιρικών ομάδων. Επίσης καταρρίπτεται το αφήγημα της μιας μόνο επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΝΠΣ Βόλος, γιατί γύρω από αυτήν δημιουργούνται αθλητικές ομάδες σε διάφορα αθλήματα μπάσκετ, κολύμβηση κλπ

Παρά το ότι κατάφερε μέσα σε δυο χρόνια η ομάδα που την έφεραν στο Βόλο το 2017 να ανέβει στην Super league, κερδίζοντας κατηγορία κάθε χρόνο, η μεγάλη πλειοψηφία των φίλαθλων της πόλης υποστηρίζουν της ιστορικές ομάδες της πόλης ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και όχι τη ξενόφερτη ομάδα. Η φιλοσοφία της μια ομάδας μία πόλη δεν πέρασε και δε θα περάσει ποτέ στο αθλητικό γίγνεσθαι του Βόλου.

Η τωρινή δημοτική αρχή ενώ έχει αφήσει στο έλεος της αθλητικής καταστροφής τους ποδοσφαιρικούς χώρους και ιδιαίτερα το ΕΑΚ –Δημοτικό Στάδιο Βόλου, έχει εκσυγχρονίσει το γήπεδο της Νεάπολης, πού παίζει η ξενόφερτη ομάδα, μεροληπτώντας υπέρ αυτής. Οι φίλαθλοι της πόλης είναι εξοργισμένοι.

Οι φίλαθλοι ιδιαίτερα του Ολυμπιακού Βόλου αισθάνονται απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά του απερχόμενου και του καταλογίζουν αχαριστία, γιατί ενώ συνέβαλαν καθοριστικά στο να εκλεγεί στο αξίωμα του δημάρχου της πόλης του Βόλου, στο τέλος τους πρόδωσε προσπαθώντας να διαλύσει την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα.

Το μόνο καλό που έκανε, για την αθλητική ιστορία του ποδοσφαίρου, είναι πως η δράση του έφερε πιο κοντά τις δύο αιώνιες αντίπαλες ομάδες, άμβλυνε τις εξωαγωνιστικές συμπεριφορές και την αντιπαλότητα, εμπρός το κίνδυνο της διάλυσης τους. Στο χαρακτηριστικό El classicο, το τοπικό ντέρμπυ, οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού βροντοφώναζαν, ενάντια στα σχέδια του απερχόμενου να μικρύνει τον Ολυμπιακό και τη Νίκη. Εννοείται πως δεν παρευρίσκεται ποτέ στα παιγνίδια των δυο ιστορικών ομάδων.

 

Facebook Comments