Αναβρασμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου τρεις μέρες πριν από τις εκλογές. Όλες οι μετρήσεις που φτάνουν στο πρωθυπουργικό γραφείο δείχνουν ότι η διαφορά  ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ δεν κλείνει παρά το κλίμα πόλωσης που επιχειρεί να δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να φτάσει στο τέλος της προεκλογικής διαδρομής χωρίς σκληρή αντιπαράθεση και μετωπικές συγκρούσεις προκειμένου να προσελκύσει αναποφάσιστους ψηφοφόρους ή πολίτες που επιλέγουν την αποχή. Στο κλίμα αυτό, περιορίζονται και οι πιθανότητες να πετύχει συσπείρωση ο πρωθυπουργός.

Οι επιθέσεις κατά των εταιριών δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδυναμία σχολιάζουν γαλάζια στελέχη

“Εμείς δεν έχουμε μαζί μας τους δημοσκόπους και τα ΜΜΕ” είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη καλώντας τους νέους να συμπορευθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ: “Η ψήφος σας την Κυριακή είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην ανάκαμψη της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας.  Για να κάνουμε ακόμα περισσότερα, τώρα που η πατρίδα ξαναβρίσκει το βηματισμό της. Είναι όμως και μήνυμα σε όσους στην Ελλάδα και την Ευρώπη μας απειλούν ότι θα τα ξηλώσουν αυτά τα μέτρα. Ότι θα ανατρέψουν αυτή τη πορεία. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε. Και δεν θα το επιτρέψουμε.”

Στελέχη της κυβέρνησης διαρρέουν ότι η διαφορά δεν είναι μεγαλύτερη από πέντε μονάδες σε μια ύστατη προσπάθεια να μην εκδηλωθεί δημόσια η ηττοπάθεια που έχει κυριεύσει τα υπουργικά γραφεία και τους διαδρόμους της Κουμουνδούρου… Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr

Facebook Comments