Ανανέωση για τη Mercedes GLC Coupe

Σάλτας Νίκος

Ανανέωση για τη Mercedes GLC Coupe, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης GLC στη Γενεύη, η Mercedes παρουσιάζει, σε μια άλλα ήπειρο αυτήν τη φορά, στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, την ανανεωμένη GLC Coupe. Όπως και στη GLC, οι βασικότερες αλλαγές έχουν γίνει στη μάσκα, το καπό και τα φώτα, ενώ μικρότερες αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος. Επίσης, στο εσωτερικό υπάρχει αναβάθμιση του εξοπλισμού, ένα νέο πολυλειτουργικό τιμόνι, και touchpad στην κεντρική κονσόλα, που αντικαθιστά το γνωστό περιστροφικό χειριστήριο.

Ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η Mercedes σε συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού είναι επίσης διαθέσιμο στο ανανεωμένο μοντέλο. Το αυτοκίνητο είναι τετρακίνητο σε όλες τις εκδόσεις και οι κινητήρες είναι 4κύλινδροι, με ισχύ 197 ή 258 ίππων για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις (οι οποίες συνδυάζονται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V) και 163, 194 ή 245 ίππων για τις ντίζελ.