Για λόγους ηθικής τάξης ο Σάββας Γεωργιάδης εγκατέλειψε την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και προσχώρησε στο κόμμα δανειοληπτών. Ραγδαίες εξελίξεις πυροδοτεί αυτή η προσχώρηση, καθώς το κόμμα δανειοληπτών διεκδικεί πλέον έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο κ. Σάββας Γεωργιάδης στις πρόσφατες Ευρωεκλογές πήρε περισσότερους από 12.000 σταυρούς και βρισκόταν μία θέση μετά τον κ. Φράγκο στο Ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης. Όπως όμως καταγγέλλει ο κ. Γεωργιάδης, η συμμετοχή του κ. Φράγκου εκτός από παραπλανητική για το εκλογικό σώμα, δεδομένου ότι υπήρξε σύγχυση με τη συνωνυμία του με γνωστό στρατιωτικό ε.α. του πατριωτικού χώρου, ήταν και αντικανονική γιατί ο κ. Φράγκος δεν παραιτήθηκε από το Δημόσιο Αξίωμα που κατείχε για να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές.

Εκτός από εσωκομματικές ανοίκειες μεθοδεύσεις, η αντικανονική υποψηφιότητα του κ. Φράγκου ήταν ο λόγος που οδήγησε τον κ. Γεωργιάδη στην αποχώρηση από την Ελληνική Λύση. Με τη νομική υποστήριξη του Προέδρου του Κόμματος Δανειοληπτών Γιώργου Μπαρτζώκη, ο οποίος είναι γνωστός δικηγόρος στο επάγγελμα, ο κ. Γεωργιάδης θα καταθέσει ένσταση κατά της συμμετοχής του κ. Φράγκου, γεγονός που σημαίνει ότι αν τελικά παραιτηθεί ο κ. Βελόπουλος από τη θέση του Ευρωβουλευτή, τη θέση του θα καταλάβει ο επόμενος ΝΟΜΙΜΑ εκλεχθείς που είναι ο κ. Σάββας Γεωργιάδης.

Ο μόνος πλέον δρόμος για να παραμείνει η έδρα της Ευρωβουλής στην Ελληνική Λύση είναι ο κ. Βελόπουλος να μην παραιτηθεί. Από το Γραφείο Τύπου του Κόμματος Δανειοληπτών

Facebook Comments