Πάντοτε ανυπομονώ να συναντήσω τους καλεσμένους μου και να συνομιλήσω μαζί τους. Κάθε θεατρική σκηνή, καμαρίνι, μουσικό stage, σαλόνι σπιτιού, πολιτικό γραφείο, εκπέμπει τις δικές του δονήσεις και δημιουργεί ένα πλέγμα από διάφορες ιδέες, σκέψεις, εικόνες και συναισθήματα που με συνοδεύουν καθημερινά.

Ο καλεσμένος μου σήμερα είναι ένας άνθρωπος ευφυής, πρωτοποριακός, διορατικός και εμπνευσμένος. Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας μαιτρ της μόδας με χιούμορ και φαντασία, ένας δημιουργός γυναικείων και ανδρικών στιλιστικών οραμάτων.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο marketnews.gr και την εκπομπή Art Market, εξομολογείται τι σήμανε για αυτόν η ζωή στο κελί Δ2 του Κορυδαλλού, αναλύει τις 6 λέξεις που χρησιμοποιεί για να περιγράψει τον εαυτό του και απαντά στο αν οι σύγχρονες Ελληνίδες διακρίνονται για την αισθητική τους. Πηγαίος και με ιδιαίτερα χιουμοριστική διάθεση, ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για το φετίχ του, εξηγεί πώς μπορεί κανείς να ντυθεί ποιοτικά και οικονομικά στην περίοδο της κρίσης και, τέλος, μας παρουσιάζει τη νέα του κολεξιόν από καπέλα, γυαλιά και φουλάρια, τα οποία συνθέτουν ένα εντυπωσιακό “frame” – το κοντινό, δηλαδή, με κινηματογραφικούς όρους – μιας γυναίκας ή ενός άνδρα με την υπογραφή του ιδίου…


Δείτε το βίντεο εδώ:

Facebook Comments