Λεβέντης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συνένοχος του Αλέξη Τσίπρα στην προδοσία»

MarketNews

Λεβέντης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συνένοχος του Αλέξη Τσίπρα στην προδοσία», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One, ο κ. Λεβέντης μίλησε για «ιδιότυπο πατριωτισμό της αριστεράς » και υποστήριξε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας μου είπε τον Φεβρουάριο του 2018 ότι είναι άποψη του ΣΥΡΙΖΑ πως οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες και δικαιούνται το όνομα».

Τόνισε μάλιστα ότι, «το ακροατήριο του Τσίπρα δεν έχει τόση ευαισθησία για την πατρίδα» και συμπλήρωσε πως όταν ρώτησε τον Πρωθυπουργό αν θα προδώσει τη Μακεδονία, εκείνος του απάντησε πως «είναι απόφαση του κόμματός μας να δώσει το όνομα».

Ο κ. Λεβέντης κληθείς να σχολιάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών απάντησε πως «έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα πριν υπογραφεί η συμφωνία» και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να γίνει έστω και τώρα, έστω και εκ των υστέρων, ενώ υπογράμμισε πως «ο λαός δεν θα επέτρεπε αυτήν την προδοσία».

Ερωτηθείς για τα υψηλά ποσοστά που πήρε η Νέα Δημοκρατία στη Μακεδονία στις ευρωεκλογές, είπε πως αυτό συνέβη διότι «κορόιδεψε τον λαό. Έλεγε ότι δεν ψήφισα αλλά είναι οι πρώτοι που το έδωσαν. Η Νέα Δημοκρατία επί Κώστα Καραμανλή, ήταν η πρώτη που έδωσε το Μακεδονία. Πρότειναν όνομα ‘’Μακεδονία (Σκόπια)’’ και η συμφωνία δεν είχε προχωρήσει γιατί η άλλη πλευρά ήθελε σκέτο ‘’Μακεδονία’’» κατέληξε.

Συμπλήρωσε, δε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συνένοχος του Αλέξη Τσίπρα στην προδοσία.