Ζούσε δεμένη με ένα μέτρο αλυσίδα χειμώνα-καλοκαίρι, σκελετωμένη κι άρρωστη, ξεχασμένη από θεούς κι ανθρώπους. Περίμενε υπομονετικά το τέλος της. Αυτά τα έρημα τα κυνηγόσκυλα, αυτά τα υπομονετικά καλοκάγαθα σκυλιά, πέφτουν στα χέρια δίποδων που τα χρησιμοποιούν σαν εργαλεία. Κι όταν το “εργαλείο” είναι άχρηστο έχει αυτήν ακριβώς τη μοίρα. 

Αυτό ήταν η Τζίνα για τους “ιδιοκτήτες” της, ένα χαλασμένο εργαλείο. Κάθε μέρα πέθαινε μαρτυρικά, μέχρι που υπήρξε κάποιος που την είδε και δεν έκλεισε τα μάτια. Μία εθελόντρια ανέλαβε να τη σώσει, να της κάνει θεραπεία, να της βρει φιλοξενία και να συνδράμει οικονομικά μαζί με άλλους εθελοντές για τη σωτηρία αυτού του υπέροχου πλάσματος. Τα κατάφερε η Τζίνα, έζησε, έγινε καλά, πλέον είναι υγιέστατη και αγαπάει όλο τον κόσμο αλλά κανείς δεν την αγαπάει τόσο ώστε να την υιοθετήσει. Και η Τζίνα “λιώνει” ξανά σε ένα κλουβί, υγιέστατη, πανέμορφη, με τροφή και φροντίδα αλλά χωρίς τον άνθρωπό της.

Ο σκύλος είναι φτιαγμένος από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο, είναι ένα πλάσμα που ζει και αναπνέει για τον άνθρωπό του, αυτός είναι ο αυτοσκοπός του. Η Τζίνα στο κλουβί κάθε μέρα περιμένει τον άνθρωπο που θα την υιοθετήσει, κάθε μέρα κοιτάζει πότε θα ανοίξει η πόρτα. Είναι ένα πανέμορφο σέτερ νεαρής ηλικίας και είναι απαρηγόρητη που κανείς δεν την θέλησε

Αν εσύ είσαι αυτός που θέλει την Τζίνα τηλεφώνησε στο 6934039253

Facebook Comments