Σε τελική φάση βρίσκονται οι προετοιμασίες στην Κουμουνδούρου για τη διακαναλική συνέντευξη που θα δώσει ο Αλέξης Τσίπρα λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η σημασία της είναι μεγάλη στους σχεδιασμούς του κυβερνώντος κόμματος, μιας και δεν θα γίνει το ντιμπέιτ, οπότε θα είναι η τελευταία ευκαιρία του πρωθυπουργού να απευθυνθεί σε εν ευρύ ακροατήριο. Η σύνθεση της διακαναλικής, πάντως, θα παραπέμπει σε ένα σκηνικό ντιμπέιτ, μιας και ο κ. Τσίπρας δεν θα απαντήσει σε ερωτήσεις των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιδιώκει να έχει μαζί του στο στούντιο τους παρουσιαστές των τηλεοπτικών σταθμών. Με βάση τις πληροφορίες, από τον σχεδιασμό θα εξαιρεθεί ο ΣΚΑΪ, λόγω του γνωστού εμπάργκο του κυβερνώντος κόμματος στον σταθμό.

Είναι ασαφές ακόμα αν όλοι οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων των καναλιών θα δώσουν το παρών στη διακαναλική που θέλει να κάνει ο κ. Τσίπρας. Ο σχεδιασμός στην Κουμουνδούρου μέχρι αυτή τη στιγμή, πάντως, είναι για Πέμπτη, 4 Ιουλίου, με βασική ιδέα η βιντεοσκόπηση να γίνει στο στούντιο της ΕΡΤ.

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments