Στα πλαίσια συγχρηματοδότησης του ΕΣΠΑ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας, η Σφακιανάκης AEBE παρέδωσε 107 μοτοσυκλέτες Suzuki V-Strom 650, οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη αναγκών των Υπηρεσιών του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

H εκδήλωση παράδοσης έγινε στις 26 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα. Η επιλογή είναι εξαιρετική, καθόσον όλοι γνωρίζουμε την παροιμιώδη αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου, ο άθραυστος V-2 κινητήρας του οποίου αποτελεί εγγύηση σε βάθος χρόνου.

Οι άνθρωποι που θα  παραλάβουν τα V-Strom 650 σίγουρα θα κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους, μια απλή συντήρηση αρκεί για να έχουν στα χέρια τους ένα πραγματικό εργαλείο και -κυριολεκτικά- ανά πάσα στιγμή. Οι 107 μοτοσυκλέτες θα χρησιμοποιηθούν από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και για επιχειρησιακές ανάγκες σε θέματα συνοριακής φύλαξης και διαχείρισης  προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών (Παραμεθόριες Αστυνομικές Υπηρεσίες σε Ροδόπη, Ξάνθη, Θεσπρωτία, Χίο, Σάμο, Λέσβο, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Καστοριά, Πέλλα, Ιωάννινα, Ορεστιάδα, Κιλκίς, Ρέθυμνο, Χανιά, Λασίθι).
 

Facebook Comments