Τον φέραμε σκελετωμένο από την Φλώρινα και τον αναστήσαμε για να έρθει ο σκατόψυχος της γειτονιάς να τον πυροβολήσει μέσα στην αυλή μας!

Γύρισε η μάνα μου στο σπίτι μας στον Πειραιά στη 1 το βράδυ και βρήκε τον Μπράουνι να ανασαίνει βαριά. Με πήρε τηλέφωνο και ήρθα αμέσως από την Κυψέλη. Του έκανα ενέσιμη κορτιζόνη και περίμενα να δω πως θα πάει αλλά εκείνος όλο και χειροτέρευε. Τον πήγαμε στην Κλινική του κ. Γαρμπή στη Συγγρού και του κάναμε ακτινογραφία.

Τον έχουν πυροβολήσει με αεροβόλο στον θώρακα, ανάμεσα στον πνεύμονα και την καρδιά. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται με οξυγόνο σε κρίσιμη κατάσταση.

Εκτός από ευχές και προσευχές για τον Μπράουνι, θέλω οποιαδήποτε πληροφορία για κατόχους αεροβόλων στα Μανιάτικα του Πειραιά ή αν κάποιος παρατήρησε οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση πλησίον του πατρικού μου σπιτιού μεταξύ 8 με 1 το βράδυ.

Ο «άνθρωπος» που πυροβόλησε τον Μπράουνι είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και επικίνδυνος όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους. Αυτά τα δίποδα είναι εγκληματίες κατά συνείδηση και η σιωπή είναι συνενοχή. Μιλήστε και μην αφήνετε τους φονιάδες ατιμώρητους.
Ορκίστηκα στον Μπράουνι ότι θα κάνω τα πάντα για να ζήσει και ότι θα βρω αυτόν που τον πυροβόλησε, σας παρακαλώ βοηθήστε με.

Facebook Comments