Έναν χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Σπύρος Καπράλος εκλέγεται σχεδόν παμψηφεί ο 13ος Έλληνας «Αθάνατος» της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και παρατεταμένου χειροκροτήματος από τα υπόλοιπα μέλη της ΔΟΕ.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σεμνός, χαμογελαστός και γεμάτος ενέργεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και νέο «αθάνατο» μέλος της ΔΟΕ, με καλωσορίζει θερμά στα γραφεία της οδού Βικέλα και η συζήτηση ξεκινά..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης της υδατοσφαίρισης και αγαπημένος φίλος, μιλά αποκλειστικά στο marketnews.gr για την πρόσφατη εκλογή του ως «Αθανάτου» και τους λόγους για τους οποίους για 3,5 χρόνια η θέση της Ελλάδας στη ΔΟΕ έμενε κενή, καθώς επίσης και για τους στόχους και τα οράματά του ως νέου μέλους της ΔΟΕ. Ακόμη, εξηγεί γιατί το Ολυμπιακό Ιδεώδες θα πρέπει να κινητοποιεί τους λαούς προς την κατεύθυνση της αριστείας και ποιες αξίες θυμίζει στις κοινωνίες ο Ολυμπισμός και οι αρχές του.
 
Σε κλίμα εξομολογητικό, ο Σπύρος Καπράλος αποκαλύπτει μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η 32η Ολυμπιάδα στο Τόκιο, τις ελληνικές προκρίσεις – όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής -, καθώς επίσης και την πρωτοβουλία της ΕΟΕ να δημιουργήσει το «Ελληνικό Σπίτι» στο Τόκιο, το οποίο στόχο θα έχει να προβάλλει τον ελληνικό πολιτισμό καθώς επίσης και την παράδοση που κληροδότησαν στον κόσμο οι Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες…
 
 

Facebook Comments