Η Φ. Γεννηματά στην Εύβοια: Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα αυτή την φορά

MarketNews

Η Φ. Γεννηματά στην Εύβοια: Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα αυτή την φορά, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μετέβη σήμερα στις 13:00 στις περιοχές της Εύβοιας που δοκιμάζονται από την καταστροφική πυρκαγιά.

Ξεκινώντας από τα Ψαχνά θα μεταβεί στη Μακρυμάλλη, στο Κοντοδεσπότι, Πλατάνα και Σταυρό.

Συνοδευόμενη από την Κατερίνα Μπατζελή μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά», καθώς και υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του Κινήματος στην περιοχή.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε πως «Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στις περιοχές που δοκιμάζονται από την πυρκαγιά, να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη μεγάλη οικολογική καταστροφή» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, κατά την επίσκεψή της στην Εύβοια.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συνέχισε με έμφαση λέγοντας ότι «Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα αυτή τη φορά και γι’ αυτό οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που έδωσαν αυτή τη μάχη με αυταπάρνηση, προκειμένου να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών. Εμείς θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα, αφού σβήσει η πυρκαγιά, γιατί θέλουμε να συνδράμουμε τους κατοίκους να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις, τα αποτελέσματα όλης αυτής της καταστροφής».