Συνεχίζεται η «κόντρα» ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, όσον αφορά το UEFA Ranking. Η Ελλάδα είναι στους 23.500 πόντους από την προηγούμενη εβδομάδα. 

Η Κύπρος από την πλευρά της είχε 24.875 και ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα. Πήρε την ισοπαλία απέναντι στους Ολλανδούς του Άγιαξ στην Κύπρο με 0-0. Ισοπαλία η οποία έδωσε 125 βαθμούς στην Κύπρο, που έφτασε στους 25.000, μεγαλώνοντας έτσι την απόστασή της από την Ελλάδα.

Βέβαια η Κύπρος έχει πλέον δύο ομάδες στην Ευρώπη, ενώ η Ελλάδα τρεις. Αλλά για να κλείσει αρκετά η ψαλίδα και να πλησιάσουμε θα πρέπει να συνεχίσουν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να μπουν στους ομίλους και να πάρουν βαθμούς.

Πολλά θα εξαρτηθούν, δηλαδή, από τους αγώνες των πλέι οφ που δίνουν. Ο Ολυμπιακός αύριο παίζει στο Champions League με την Κράσνονταρ. Η ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ και ο ΠΑΟΚ κόντρα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας στα πλέι οφ του Europa League την Πέμπτη.

Από την άλλη πέραν του ΑΠΟΕΛ για την Κύπρο συνεχίζει ο Απόλλων Λεμεσού στο Europa League και παίζει κόντρα στην Αϊντχόφεν για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά η βαθμολογία της UEFA 

 

 

Facebook Comments