Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θεωρεί το γνωστό σε όλους Yahoo ως τον κορυφαίο παίκτη που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/08-15/09).

Στο ερώτηση που αφορά τη διοργάνωση για το ποιες ομάδες μπορούν να απειλήσουν την εθνική των ΗΠΑ, σημειώνεται: «Δεν θα πρέπει να αγνοήσει κανείς την Αυστραλία, που πρόσφατα νίκησε τους Αμερικανούς.

Ωστόσο, οι μεγαλύτερες απειλές για την ομάδα των ΗΠΑ παραμένουν η Ισπανία και η Σερβία. Μία ομάδα μακράς διάρκειας που πρέπει να προσέξουμε είναι η Ελλάδα, η οποία καθοδηγείται από τον καλύτερο παίκτη στο τουρνουά, τον Γιάννη Αντεκουντούμπο. Δυστυχώς, δεν έχει πολύ βάθος πίσω του. Ετσι δεν θα είναι πιθανή για μετάλλιο».

Πάντως η ιστοσελίδα scmp (South China Mornig Post) αναφέρει ότι η Εθνική Ελλάδας είναι τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων!

Η απόδοση για τις ΗΠΑ είναι 1/ 1.42, ακολουθεί η Σερβία με 1/4.5 και η Ελλάδα, με 1/ 13, ακριβώς μπροστά από την Ισπανία στα 1/15. Να σημειωθεί ότι η «γαλανόλευκη» στις αρχές του μήνα, δινόταν ως τέταρτο φαβορί από κορυφαία γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού.

Facebook Comments