Νέα μοντέλα, νέες τεχνολογίες και ακόμη περισσότερες επιλογές για τους πελάτες μας, περιλαμβάνονται στην εκτεταμένη γκάμα μοτοσυκλετών Harley-Davidson® για το 2020. Το νέο μοντέλο Harley-Davidson Low Rider®S φέρνει επιθετικό στυλ και εκπληκτικές επιδόσεις στη γκάμα μοντέλων 2020 της Harley-Davidson, η οποία περιλαμβάνει επίσης, το ηλεκτρικό μοντέλο LiveWire και τη νέα CVO Tri Glide®, την απόλυτη τρίτροχη μοτοσυκλέτα. Επίσης νέα υπηρεσία για το 2020, είναι το H-D Connect service, το οποίο παρέχει σύνδεση με κινητό τηλέφωνο σε επιλεγμένες μοτοσυκλέτες Harley-Davidson και τα συστήματα Reflex™ (Defensive Rider Systems – RDRS), τα οποία αποτελούν μια συλλογή τεχνολογιών που επιλέγονται από τον αναβάτη και αφορούν σε επιλεγμένα μοντέλα. Περιλαμβάνονται έλεγχος πρόσφυσης και σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS)

HarleyDavidson LiveWire: Μια νέα εμπειρία οδήγησης

Το LiveWire είναι μια ολοκαίνουρια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, ένα συναρπαστικό και προκλητικό νέο μοντέλο που σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον αναβάτη, μια υψηλών προδιαγραφών εμπειρία οδήγησης σε συνδυασμό με ένα νέο επίπεδο τεχνολογιών, αλλά και την πολυτέλεια και την αποκλειστική αίσθηση που παρέχουν οι μοτοσυκλέτες Harley-Davidson. Εφοδιασμένο με την απίστευτη ροπή που προσφέρει ο πλήρως ηλεκτρικός κινητήρας H-D™ Revelation, το LiveWire παρέχει άμεση επιτάχυνση με το άνοιγμα του γκαζιού, χωρίς αλλαγές ταχυτήτων και χωρίς τη χρήση συμπλέκτη. Με αυτονομία που φτάνει στα 158 χλμ./ 98 μίλια**, η απόδοση έχει προσαρμοστεί ειδικά για αστική μετακίνηση. Το  LiveWire είναι το πρώτο μοντέλο μιας ευρείας σειράς ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, που έχουν σχεδιαστεί για να κατοχυρώσουν την Harley-Davidson, ως τον κορυφαίο κατασκευαστή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών.

**158 χλμ. / 98 μίλια (συνδυασμένη) αυτονομία. Η εκτίμηση της αυτονομίας έγινε σύμφωνα με την οδηγία WMTC 134/2014 Annex VII Appendix 3.3 και είναι βασισμένη στην εκτιμώμενη απόδοση μιας πλήρως φορτισμένης μπαταρίας σε συγκεκριμένες συνθήκες. Η πραγματική αυτονομία θα διαφέρει, ανάλογα με το στυλ οδήγησης, τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του εξοπλισμού. Η αυτονομία όπως παρουσιάζεται επετεύχθη με μέγιστη ισχύ και επιλογή ελάχιστης ανάκτησης ενέργειας.

Το νέο μοντέλο Low Rider S συνδυάζει Επιδόσεις και Χαρακτήρα

Το νέο Low Rider S υιοθετεί μια προσέγγιση απόδοσης που εστιάζει στην ισχύ, την ευελιξία και τον αυξημένο έλεγχο, σε συνδυασμό με τον παραδοσιακό χαρακτήρα Harley-Davidson. Η σταθερότητα του πλαισίου Softail υποστηρίζεται από ένα αποκλειστικό σύστημα ανάρτησης, το οποίο έχει ρυθμιστεί για επιθετική οδήγηση μέσω του μυώδους κινητήρα Milwaukee-Eight® 114. Στις στυλιστικές γραμμές που αντλούν έμπνευση από τη σκηνή της δυτικής ακτής των Η.Π.Α. περιλαμβάνονται ψηλό τιμόνι, μικρή μάσκα, μονόσελο και κατάμαυρα φινιρίσματα.

Νέα Τεχνολογία

Η υπηρεσία HD Connect προσφέρεται βάση συνδρομής, μέσω κινητού τηλεφώνου, σε επιλεγμένα μοντέλα μοτοσυκλετώνHarley-Davidson®, η οποία επιτρέπει στον αναβάτη να συνδέεται με τη μοτοσυκλέτα του μέσω smartphone, χρησιμοποιώντας τη νέα έκδοση της εφαρμογής Harley-Davidson™ App*. Η υπηρεσία H-D Connect δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες, να συνδέονται απομακρυσμένα με τη μοτοσυκλέτα τους και να πληροφορούνται για σημαντικές λειτουργίες της όπως επίσης και για την ασφάλεια της. Στην υπηρεσία περιλαμβάνονται προειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής Harley-Davidson® και βοήθεια σε περίπτωση κλοπής.

* Η υπηρεσία  HD™ Connect δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις αγορές. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει.

Τα συστήματα Reflex™ Defensive Rider (RDRS) είναι μια νέα συλλογή τεχνολογιών που σχεδιάστηκαν για να προσαρμόσουν την απόδοση της μοτοσυκλέτας κατά την επιτάχυνση, την επιβράδυνση και το φρενάρισμα, ανάλογα με την πρόσφυση του δρόμου. Αξιοποιούν προηγμένο έλεγχο πλαισίου, ηλεκτρονικό έλεγχο πέδησης και τεχνολογία κινητήρων. Τα χαρακτηριστικά RDRSυπάρχουν στον βασικό εξοπλισμό του LiveWire του 2010, του Trike και των μοντέλων CVO και Touring (εξαιρούνται τα μοντέλαElectra Glide® Standard και Road King).

Νέα Road Glide® Limited και Επιλογές Μοντέλων Touring

Το νέο μοντέλο Road Glide Limited αντικαθιστά το μοντέλο Road Glide Ultra για το 2020 και προσφέρει αποκλειστικά πολυτελή χαρακτηριστικά, στα οποία περιλαμβάνονται βαμμένη λεπτομέρεια στο ρεζερβουάρ, φέρινγκ με γυαλισμένο εσωτερικό, θερμαινόμενα γκριπ, τροχοί Slicer II Contrast Bright, νέο ρεζερβουάρ και εμβλήματα στο μπροστινό και πίσω φτερό.  Το μοντέλο Road Glide Limited είναι μια μεγάλων αποστάσεων εξειδικευμένη μοτοσυκλέτα τουρισμού που διαθέτει το χαρακτηριστικό αεροδυναμικό φέρινγκ Road Glide shark-nose με τρεις αεραγωγούς, το οποίο μειώνει σημαντικά τη ροή του αέρα στο πρόσωπο του αναβάτη. Ο κινητήρας Milwaukee-Eight 114 παρέχει ομαλή λειτουργία και πανίσχυρη απόδοση, ενώ οι διπλοί προβολείς Daymaker® LED προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα τη νύχτα.

Στην αποκλειστική ανάρτηση touring περιλαμβάνονται εύκολη ρύθμιση προφόρτισης της πίσω ανάρτησης, για άνετη οδήγηση με αυτοπεποίθηση. Τα ηλεκτρονικά συνδεδεμένα φρένα Reflex συνδυάζονται με ABS και προσφέρουν κορυφαία ποιότητα φρεναρίσματος. Το σύστημα Boom! Box GTS διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής που παρέχει επιλογές πλοήγησης, επικοινωνίας και διασκέδασης.

Η νέα Επιλογή Μαύρου Φινιρίσματος για τις Ultra Limited και Road Glide Limited του 2020 προσφέρει μια επιβλητική κατάμαυρη εμφάνιση σε αυτά τα μοντέλα, κατευθείαν από το εργοστάσιο. Το πακέτο κατάμαυρων φινιρισμάτων περιλαμβάνει τροχούς Slicer IIαπό κράμα αλουμινίου σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, μαύρο ρεζερβουάρ, γυαλιστερά μαύρα εμβλήματα μπροστινού και πίσω φτερού με ανθρακί άκρα, γυαλιστερή μαύρη αμμοβολή στον κινητήρα, τα καπάκια και την εξάτμιση, καθώς  και μαύρο σύστημα στήριξης και σχάρα αποσκευών Tour-Pak®, μαύρη κονσόλα, μαρσπιέ, τιμόνι, δακτυλίους των οργάνων, μανέτες, καθρέπτες και μοχλούς αλλαγής ταχυτήτων και πίσω φρένου. Περιλαμβάνει επίσης, μαύρο προβολέα LED Daymaker, περίβλημα προβολέα, φώτα ομίχλης LED (μόνο στην Ultra Limited), και μαύρο πιρούνι, προστατευτικά πιρουνιού και κινητήρα, καθώς και προστατευτικό βαλιτσών.

Μοντέλο CVO: Ο ορισμός του στυλ HarleyDavidson

Το νέο μοντέλο CVO Tri Glide® συναντά τα μοντέλα CVO™ Limited και CVO Street Glide®, στη γκάμα των περιορισμένης παραγωγής υπερπολυτελών μοτοσυκλετών CVO για το 2020. Σχεδιασμένα για απαιτητικούς αναβάτες, τα μοντέλα CVO διαθέτουν φινιρίσματα που τραβούν τα βλέμματα, προηγμένη τεχνολογία, αποκλειστικά εξαρτήματα και έμφαση στη λεπτομέρεια που δημιουργούν νέα πρότυπα στην μηχανολογία και τις μεθόδους συναρμολόγησης. Ανεβάζει τον πήχη σε ότι αφορά την εργοστασιακή ποιότητα κατασκευής και καλύπτεται πλήρως από την εγγύηση της Harley-Davidson®. Ο κινητήρας Milwaukee-Eight® 117 είναι ο μεγαλύτερου κυβισμού και πιο ισχυρός κινητήρας που έχει κατασκευαστεί από το εργοστάσιο της H-D και έχει διατεθεί αποκλειστικά στα μοντέλα CVO

Facebook Comments