Ο «ψηφιακός μετασχηματισμός» του ΣΥΡΙΖΑ περνά από τα «χέρια» του ΚΙΝΑΛ, ο Θόδωρος Καρούνος, καθηγητής που οργάνωσε την πρώτη εκλογή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ από την βάση,το 2004 όταν εκλέχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου πρόεδρος και άνθρωπος που συμμετείχε ενεργά στην ίδρυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βολιδοσκοπείται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει στην προσπάθεια για την διενέργεια και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, το σχέδιο, όμως έμεινε στα χαρτιά για τεχνικούς λόγους και εξαιτίας της άρνησης της ηγετικής ομάδας που βρίσκεται στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το News 247 o Θ. Καρούνος συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή του Αλέξη Χαρίτση -που έχει οριστεί υπεύθυνος της Επιτροπής για το ψηφιακό κόμμα- και κατέθεσε τις προτάσεις του.

Μπορεί να μην αξιοποιηθούν οι γνώσεις και η εμπειρία του σε μια διαδικασία εκλογής του Αλέξη Τσίπρα από την βάση, καθώς αρκετά κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν, είναι ωστόσο βέβαιο ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στην καμπάνια για την εγγραφή νέων μελών μέσω διαδικτύου αλλά και στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κόμματος που αποφασίστηκε από την Πολιτική Γραμματεία.

Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αφήνουν πρόσωπα με γνώσεις αλλά και εμπειρία από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στο περιθώριο, ευκαιρία να σκεφτούν και τις δικές τους ευθύνες για αυτές τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.

Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr

Facebook Comments