Αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους η δράση είναι αυξημένη καθώς ο Πένιγουαϊζ από το “It” επιστρέφει για να πετύχει τους σκοτεινούς σκοπούς του, η Κέιτ Μπλάνσετ εξαφανίζεται μηστηριωδώς, τα θυμωμένα πουλιά “μπλέκουν” σε νέες περιπέτειες και τέλος μια γυναίκα βάζει στόχο της ζωής της να αποδείξει την αθωότητα ενός άνδρα.

Το Αυτό Κεφάλαιο 2

Έχουν περάσει 27 χρόνια από τα αιματηρά γεγονότα του 1989 και ο Πένιγουαϊζ επιστρέφει στην κωμόπολη του Ντέρι. Προετοιμασμένος από καιρό, ο Μάικ καλεί το «Κλαμπ των Χαμένων» να τηρήσει τον όρκο του.

Σκηνοθεσία Άντι Μουσιέτι με τους: Τζέσικα Τσάστεϊν, Τζέιμς Μακ Αβόι, Μπιλ Χέιντερ, Μπιλ Σκάρσγκαρντ

 

Η Εμμονή

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία της γυναίκας του, η οποία εξαφανίστηκε πριν από χρόνια, ο Ζακ Βιγκιέ οδηγείται σε δίκη και τελικά αθωώνεται. Ο εισαγγελέας όμως ασκεί έφεση και η Νορά, μια γυναίκα η οποία τον γνωρίζει ελάχιστα, κάνει σκοπό της ζωής της να αποδείξει την αθωότητά του. Βρίσκει έναν ικανότατο δικηγόρο και παραμελεί οικογενειακά κι επαγγελματικά καθήκοντα για να τον βοηθήσει.

Σκηνοθεσία Αντουάν Ρεμπό με τους: Μαρίνα Φουά, Ολιβιέ Γκουρμέ, Λοράν Λουκάς

Πού Χάθηκες, Μπερναντέτ

Διάσημη αρχιτεκτόνισσα στα νιάτα της, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει απομονωθεί, η νευρωτική και αγοραφοβική Μπερναντέτ Φοξ εξαφανίζεται πριν από ένα προγραμματισμένο οικογενειακό ταξίδι στην Ανταρκτική. Πεπεισμένη πως ξεκίνησε μόνη της για τον Νότιο Πόλο, η 13χρονη κόρη της είναι αποφασισμένη να την εντοπίσει.

Σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με τους: Κέιτ Μπλάνσετ, Κρίστεν Γουίγκ, Τζούντι Γκριρ, Μπίλι Κράνταπ

 

Angry Birds: Η Ταινία 2

Πουλιά και γουρούνια συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, όταν όμως εμφανίζεται μια απειλή που βάζει σε κίνδυνο και τα δυο νησιά αποφασίζουν να οργανώσουν μια κοινή ομάδα αντιμετώπισής της.

Σκηνοθεσία Θάροπ Βαν Όρμαν , Τζον Ράις

Facebook Comments