Εκτός, τελικά, του νέου talent show του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Νίκος Μωραϊτης αν και είχε ανακοινωθεί ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Νωρίτερα:

H παραγωγή του ΑΝΤ1 διάλεξε δυνατά ονόματα για την κριτική επιτροπή του Final Four, που θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής, αλλά σίγουρα το πρόσωπο του Νίκου Μωραΐτη είναι αυτό που προκαλεί τις περισσότερες αντιδράσεις, λόγω της προϋπηρεσίας του ως τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στο Τwitter.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο Νίκος Μωραΐτης είναι ένα πρόσωπο που έχει καταφερθεί με σφοδρότητα εναντίον πολιτικών προσώπων, ενώ έχει γίνει διάσημος ως τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στο Τwitter, και μάλιστα έχει κατηγορήσει και όσους μετέχουν στα talent shows ότι εξευτελίζονται και γελοιοποιούνται.

Ενώ έχει γράψει και εναντίον του καναλιού ΑΝΤ1 για την πολιτική γραμμή του δελτίου ειδήσεων, καλώντας τους τηλεθεατές να μην το βλέπουν γιατί στηρίζει Μητσοτάκη!

Τα σχόλια του Νίκου Μωραΐτη στο Τwitter
Έχει καταφερθεί του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Λέει ότι για τη διάκριση των εξουσιών έγραψε ο Ρουσσώ, στη βουλή αποδίδει στον Αϊνστάιν φράση που δεν είπε, σε Ινδούς επισήμους στη ΔΕΘ λέει ότι ο Γκάντι είπε κάτι που δεν είπε. Πάντως τη φράση “το παιδί δεν κάμει” την είπε 100% ο πατέρας του».

Λέει ότι για τη διάκριση των εξουσιών έγραψε ο Ρουσσώ, στη βουλή αποδίδει στον Αϊνστάιν φράση που δεν είπε, σε Ινδούς επισήμους στη ΔΕΘ λέει ότι ο Γκάντι είπε κάτι που δεν είπε. Πάντως τη φράση «το παιδί δεν κάμει» την είπε 100% ο πατέρας του.

Στηρίζει απόλυτα τον Τσίπρα και κατηγορεί τον λαό ότι είναι αχάριστος: «Βγήκαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ: Στο 16,9% παρέδωσε την ανεργία ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο 29% την είχε παραλάβει πριν από 4,5 χρόνια. Σε άλλες χώρες τέτοιες κυβερνήσεις τις διαφυλάσσει ο κόσμος ως κόρη οφθαλμού. Σε άλλες χώρες. Με άλλους ψηφοφόρους».

Καταφέρεται εναντίον των ψηφοφόρων ότι δεν καταλαβαίνουν: «Σας παρακαλώ, μη γράφετε ότι οι παραλίες θα καταληφθούν από ιδιώτες. Υπερτιμάτε τη νοημοσύνη ενός υπνωτισμένου λαού που σκασίλα του μεγάλη. Άνοιξε η Μαρέβα καλά το φύλλο; Αυτό είναι το θέμα».

Εχει μονίμως στο στόχαστρό του τους νεοφιλελεύθερους: «Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα σταλούν στα γερμανικά, ώστε να εκστασιαστούν οι φιλελέ».

Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα σταλούν στα γερμανικά, ώστε να εκστασιαστούν οι φιλελέ.

 

Θεωρεί ότι με την πολιτική Μητσοτάκη έρχεται Αρμαγεδών: «Εξανεμίζεται η μείωση του ΦΠΑ στο ρεύμα, μειώνεται κατά 50% η έκπτωση για τους καλοπλητωτές. «Πακέτο διάσωσης της ΔΕΗ χωρίς επιπτώσεις για τους καταναλωτές», η κοινή γραμμή στα ΜΜΕ. Σκοτάδι».

Ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την ΕΡΤ και έβλεπε Ακριβοπούλου: «Φυσικό να απολυθεί η Κατερίνα Ακριβοπούλου. Όποιος δημοσιογράφος πηγαίνει κόντρα στο μιντιακό σύστημα θα μένει χωρίς δουλειά. Έρχονται σκοτεινές ημέρες.»

«ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΫΠΑΡΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ.»

 

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΫΠΑΡΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ.

 

Facebook Comments