Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στον Κορυδαλλό με ομάδες αστυνομικών να κάνουν έφοδο στο Ψυχιατρείο των φυλάκων με σκοπό την έρευνα σε χώρους κράτησης του καταστήματος για όπλα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτο Θέματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, αυτοσχέδια όπλα, μαχαίρια κτλ ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν τι σχεδίαζαν οι κρατούμενοι με τον αυτοσχέδιο οπλισμό.

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά τη διάλυση της μαφίας του Κορυδαλλοί με τις μεταγωγές – όπως είχε αποκαλύψει το Πρώτο Θέμα- οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται προκείμενου να ελεγχθούν οι μαφιόζικες ομάδες που κάνουν κουμάντο στις φυλακές.

«Το ψυχιατρείο κρατούμενων Κορυδαλλού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης προσωπικού όλων των κλάδων και ειδικοτήτων. Μέχρι πριν 2 χρόνια πριν λειτουργούσε υποδειγματικά, ώσπου ξηλώθηκε ο προηγούμενος αρχιφύλακας. Είναι τουλάχιστον ντροπή για πολλούς η σημερινή κατάντια» τονίζει στο protothema.gr o γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων – ΟΣΥΕ Βασίλειος Μπισμπίκης.

Facebook Comments