Αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό μενού έχει ταινίες για όλα τα γούστα. Ο Μπράντ Πιτ στον ρόλο ενός αστροναύτη ταξιδεύει στο ηλιακό σύστημα για να βρει τον πατέρα του, η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστεί στο βραβευμένο μυθιστόρημα της Ντόνα Ταρτ, έξι άνθρωποι βρίσκονται σε κρίση πανικού, ενώ μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το τραγούδι που σώζει από τσίμπημα σκορπιού.

 

Η Καρδερίνα

Η ζωή του 13χρονου Θίο αλλάζει ριζικά όταν η μητέρα του σκοτώνεται σε τρομοκρατική επίθεση κι εκείνος υιοθετείται από την πλούσια οικογένεια ενός συμμαθητή του, χωρίς να αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της «Καρδερίνας».

Σκηνοθεσία Τζον Κρόουλι με τους: Όουκς Φέγκλεϊ, Άνσελ Έλγκορτ, Σάρα Πόλσον, Νικόλ Κίντμαν, Τζέφρι Ράιτ

Ο Φιλοξενούμενος

Οι απρόβλεπτες ερωτικές επιθυμίες και τα προβλήματα της συμβίωσης αναλύονται με ώριμο και χιουμοριστικό τρόπο, σε μια κομεντί με άρωμα Γούντι Άλεν, Νάνι Μορέτι και γαλλικής φλυαρίας.

Σκηνοθεσία Ντούτσιο Κιαρίνι με τους: Σίλβια ΝτΑμίκο, Ντανιέλε Παρίζι, Άνα Μπελάτο

Κρίση Πανικού

Έξι (και μια σύντομη αυτοκτονία, επτά) ιστορίες καθημερινών ανθρώπων. Από αυτήν μιας νευρωτικής νύφης μέχρι εκείνες μιας διαδικτυακής πορνοστάρ κι ενός ζευγαριού που διαλέγει τις λάθος αεροπορικές θέσεις, η ζωή είναι γεμάτη μικρά και μεγάλα, ευχάριστα και τραυματικά απρόοπτα.

Σκηνοθεσία Πάβελ Μασλόνα με τους: Γιούλια Βισίνσκα, Άρτουρ Ζμιζέφσκι, Μαγκνταλένα Ποπλάφσκα

Το Τραγούδι των Σκορπιών

Το τσίμπημα σκορπιού στην έρημο Τζαϊσαλμέρ της Ινδίας είναι φονικό, όμως η Νουράν είναι μια όμορφη, δυναμική γυναίκα, που γνωρίζει την αρχαία τέχνη της θεραπείας του μέσω μιας μελωδικής προσευχής. Ακούγοντάς την, ο έμπορος Άανταμ την ερωτεύεται και θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει.

Σκηνοθεσία Ανούπ Σινγκ με τους: Γκολσιφτέ Φαραχανί, Ιρφάν Καν, Βαχίντα Ρεχμάν

Ad Astra

Ο Ρόι ΜακΜπράιντ ταξιδεύει στα όρια του ηλιακού συστήματος, σε μια επικίνδυνη αποστολή με στόχο να διαλευκάνει μια απειλή για τον πλανήτη μας και να βρει τον αγνοούμενο πατέρα του.

Σκηνοθεσία Τζέιμς Γκρέι με τους: Μπραντ Πιτ, Λιβ Τάιλερ, Τόμι Λι Τζόουνς, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Ρουθ Νέγκα

Το Τελευταίο Μάθημα

Ο καθηγητής μιας τάξης για ιδιοφυή παιδιά αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια τους. Ο Πιέρ αναλαμβάνει τη θέση του ως αναπληρωτής και γρήγορα αντιλαμβάνεται μια παράξενη, εχθρική συμπεριφορά από μια εξαμελή ομάδα άριστων μαθητών.

Σκηνοθεσία Σεμπαστιέν Μαρνιέ με τους: Λοράν Λαφίτ, Εμανουέλ Μπερκό, Λουανά Μπατζραμί

Διαφυγή

Ενώ η Φλόριντα έχει κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω ενός φονικού τυφώνα, η Χέιλι αψηφά τις προειδοποιήσεις και πηγαίνει να αναζητήσει τον πατέρα της, ο οποίος δεν απαντά στο τηλέφωνο. Τον βρίσκει τελικά τραυματισμένο στο πλημμυρισμένο υπόγειο του σπιτιού, όπου κολυμπούν τεράστιοι αλιγάτορες.

Σκηνοθεσία Αλεξάντρ Αζά με τους: Κάγια Σκοντελάριο, Μπάρι Πέπερ, Ρος Άντερσον

Οι Δεσποινίδες του Ροσφόρ

Ενώ η πόλη του Ροσφόρ ετοιμάζεται για το καλοκαιρινό φεστιβάλ χορού και μουσικής, οι δίδυμες αδερφές Γκαρνιέ ζουν μια ερωτική περιπέτεια που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Σκηνοθεσία Ζακ Ντεμί με τους: Κατρίν Ντενέβ, Φρανσουάζ Ντορλεάκ, Τζορτζ Τσακίρης

Facebook Comments