Είναι τελικά ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ που από πολύ νωρίς έχουν ξεκινήσει έναν ιδιότυπο διαγωνισμό μεταξύ τους ποιος θα κάνει, πιο νωρίς, το μεγαλύτερο φάλτσο. Και, για να είμαστε ειλικρινείς, ορισμένοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά. 

Παράδειγμα, αυτό που είπε χθες ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για το «σκανδαλωδώς φθηνό» νερό. Και για να είμαστε δίκαιοι, θα επαναλάβουμε την ακριβή του φράση. «Οι δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική.Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα.Άρα θα ήταν καλό για την επιτροπή να ρίξουμε λίγο περισσότερο βάρος στο θέμα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων όταν πρόκειται για τις χρήσεις οι οποίες είναι πολύ κοντά στην καθημερινότητα του ανθρώπου».

Τι και αν έσπευσε στη συνέχεια, μέσω του ΑΝΤ1, να μαζέψει τα όσα είπε και να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται ζήτημα αύξησης των τιμών του νερού για τα νοικοκυριά; Η ζημιά έγινε και μάλιστα σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ανοίγει περπατησιά, κεφαλαιοποιεί πολιτικά τη δυναμική εκκίνηση που έχει κάνει εδώ και δυόμιση μήνες και δείχνει πρόθυμη να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Εδώ που τα λέμε, πολιτικά και επικοινωνιακά, ο Μητσοτάκης ελάχιστα απειλείται από το Μέγαρο Μαξίμου. Από το εσωτερικό της ΝΔ μπορεί, πολλές φορές, να προκύψουν…ζόρια, διότι ορισμένοι έχουν βαλθεί να μην καταλαβαίνουν ότι καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε τόσο πολύ. 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments