Ξήλωσαν το «ΚΕΠ» των αναρχικών στα Εξάρχεια

MarketNews

Ξήλωσαν το «ΚΕΠ» των αναρχικών στα Εξάρχεια, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Απομακρύνθηκε νωρίς το πρωί από συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, το κοντέινερ που είχε τοποθετήσει ο Ρουβικώνας στην πλατεία Εξαρχείων.

Το λεγόμενο «ΚΕΠ των αναρχικών» είχε τοποθετηθεί στην πλατεία των Εξαρχείων το 2017 και λειτουργούσε ως «περίπτερο» ενημέρωσης όπως το είχαν χαρακτηρίσει.

Η επιχείρηση του Δήμου έγινε συνοδεία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας. Παράλληλα, συνεργεία του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιούν καθαρισμό, ενίσχυση φωτισμού και άλλες παρεμβάσεις στην πλατεία των Εξαρχείων και τη γύρω περιοχή.

«Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Αθηναίων, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο  και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών. Συνεχίζουμε την μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.