Ένα θρίλερ εμπνευσμένο από τον Γκιγέρμο ντελ Τόρο, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ως Τζον Ράμπο έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του και οι Κιτ Χάρινγκτον, Νάταλι Πόρτμαν, Σούζαν Σαράντον  και  Κάθι Μπέιτς στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Ξαβιέ Ντολάν στις αίθουσες του κινηματογράφου.

Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

Ο Τζον Ράμπο έχει αποτραβηχτεί πλέον στο ράντσο του, όπου ζει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Όταν όμως η έφηβη κόρη του αποφασίσει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, οι απρόοπτες εξελίξεις αναγκάζουν τον σκληροτράχηλο βετεράνο να επιστρέψει στο παρελθόν με τον πιο βίαιο τρόπο.Ο Τζον Ράμπο έχει αποτραβηχτεί πλέον στο ράντσο του, όπου ζει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Όταν όμως η έφηβη κόρη του αποφασίσει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, οι απρόοπτες εξελίξεις αναγκάζουν τον σκληροτράχηλο βετεράνο να επιστρέψει στο παρελθόν με τον πιο βίαιο τρόπο.

Σκηνοθεσία: Αντριάν Γκρούνμπεργκ με τους: Σιλβέστερ Σταλόνε, Παθ Βέγκα, Αντριάνα Μπαράζα, Σέρχιο Πέρις – Μεντσέτα

 

Blinded by the Light

Στο Λούτον του 1987 η ζωή ενός Βρετανού εφήβου πακιστανικής καταγωγής θα αλλάξει ριζικά όταν αυτός ανακαλύψει τα τραγούδια του Μπρους Σπρίνγκστιν.

Σκηνοθεσία: Γκούριντερ Τσάντα με τους: Βιβέικ Κάλρα, Νελ Γουίλιαμς, Ντιν – Τσαρλς Τσάπμαν

Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι

Σε μια αμερικανική κωμόπολη του 1968 ένα καταραμένο βιβλίο, το οποίο ζωντανεύει τις ιστορίες που γράφει μόνο του, πέφτει στα χέρια μιας παρέας εφήβων.

Σκηνοθεσία: Αντρέ Έβρενταλ με τους: Ζόι Μάργκαρετ Κολέτι, Μάικλ Γκάρζα, Γκάμπριελ Ρας, Τζιλ Μπέλοους

Η Μεγάλη Νύχτα της Νάπολης

Σε μια φτωχική συνοικία της Νάπολης ο 15χρονος Νικόλα και η παρέα του ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο περνάει μέσα από τις τοπικές συμμορίες μαφιόζων.

Σκηνοθεσία: Κλαούντιο Τζιοβανέζι με τους: Φραντσέσκο ντι Νάπολι, Βιβιάνα Απρέα, Αρ Τεμ

Η Ζωή του Τζον Φ. Ντόνοβαν

Μία δεκαετία μετά το θάνατο ενός τηλεοπτικού σταρ ένας νεαρός ηθοποιός εξομολογείται σε μια δημοσιογράφο την κρυφή αλληλογραφία που είχε μαζί του ως παιδί και πώς αυτή επηρέασε ολόκληρη τη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Ντολάν με τους: Νάταλι Πόρτμαν, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Σούζαν Σάραντον, Σάρα Γκέιντον, Κιτ Χάρινγκτον

 

Αναμνήσεις

Ένας άντρας και μια γυναίκα ζουν μια παθιασμένη ερωτική ιστορία, στοιχειωμένη από τις αναμνήσεις τους.

Σκηνοθεσία: Βαλέριο Μιέλι με τους: Λούκα Μαρινέλι, Λίντα Καρίντι, Τζιοβάνι Ανζαλντό

Το Μαγικό Χαλί

Ένα ιπτάμενο χαλί πέφτει στα χέρια του Χότζα, ενός νεαρού βοσκού ο οποίος γίνεται στόχος ενός ραδιούργου βεζίρη κι ενός άπληστου σουλτάνου.

Σκηνοθεσία: Κάρστεν Κίιλεριχ

Eντμόν: Ένας Απρόβλεπτος Συγγραφέας

Τον Δεκέμβριο του 1897 ο θεατρικός συγγραφέας Εντμόν Ροστάν, πατέρας δύο παιδιών, αναζητά απελπισμένα μια επιτυχία. Καταφέρνει να πείσει τον διάσημο ηθοποιό Κονστάν Κοκλάν πως μπορεί να γράψει μια έμμετρη ηρωική κωμωδία αλλά, αν και η διορία είναι ασφυκτική, αυτός έχει έτοιμο μόνον τον τίτλο: «Σιρανό ντε Μπερζεράκ».

Σκηνοθεσία: Αλεξίς Μικαλίκ με τους: Ολιβιέ Γκουρμέ, Ματίλντ Σενιέ, Ντομινίκ Πινόν, Τομά Σολιβέρ

Το Παιχνίδι του Ρόδου

Όταν η δεκάχρονη Σάρα εξαφανίζεται και οι γονείς της βυθίζονται στην απελπισία, ένα γράμμα τούς πληροφορεί πως ο απαγωγέας δέχεται να έρθει στο σπίτι τους τα μεσάνυχτα και να τους συναντήσει.

Σκηνοθεσία: Χοσουέ Ράμος με τους: Ραμίρο Μπλας, Πέδρο Καζαμπλάνκ, Ελίζαμπετ Τζελαμπέρτ, Ιγνάσιο Φερνάντεζ

 

Facebook Comments