Η φιλοζωική μη κερδοσκοπική οργάνωση Save a Greek Stray, γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα των Ζώων, με την εκρηκτική performer Ελένη Φουρέιρα στο 2ο Family & Pets Festival, στις 4 Οκτωβρίου, στη Μαρίνα Φλοίσβου, στις 18:00.

Περάστε, ένα απόγευμα γεμάτο από χαρούμενες ουρές, δρώμενα για παιδιά, παιχνίδια, photo booth, face painting, bazaar, lottery, agility για τους τετράποδους φίλους, πολύ μουσική αλλά και  εκπλήξεις.

Μαζί θα είναι ο Music 89.2 FM με τον Σπύρο Μαργαρίτη, που θα πραγματοποιεί live μετάδοση από τη Μαρίνα Φλοίσβου! Opening Act οι Alcatrash.

Παρουσιάστρια της μεγάλης βραδιάς είναι η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Καλή, ο Colin και ο Δίας καθώς και άλλοι τετράποδοι φίλοι του καταφυγίου μας, θα περιμένουν, μικρούς, μεγάλους και τετράποδους για να διασκεδάσουν και να περάσουν το μήνυμα, ότι είναι ωραίο να προσφέρεις και να δίνεις φωνή σ αυτούς που δεν έχουν!

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Η Save a Greek Stray, είναι η φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στη χώρα μας: τα ζώα συντροφιάς δεν θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη. Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Η Save a Greek Stray λειτουργεί το εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα «Ακολουθώντας έναν τετράποδο φίλο» που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων, με σκοπό να εμπνεύσει τη νεότερη γενιά να σέβεται και να υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων αλλά και το τετράμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα στις κρατούμενες των Αγροτικών Φυλακών Ελαιώνα, Θηβών.  Στο πλαίσιο του προγράμματος βελτιώνεται η ψυχολογία των κρατουμένων και αναπτύσσουν δεξιότητες εκπαιδευτή σκύλων, θέτοντας τις βάσεις για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας.

Facebook Comments