Παρέμβαση από τα «δεξιά» εντός του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου

ΣΚΑΪ

Παρέμβαση από τα «δεξιά» εντός του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Παρέμβαση από τα «δεξιά» εντός του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται ενόψει του συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό επιβεβαίωσε ο βουλευτής Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

«Η αλήθεια είναι ότι ετοιμάζεται μια παρέμβαση ενόψει του προσυνεδριακού διαλόγου. Ο ίδιος ο πρόεδρος ξεκίνησε το διάλογο ώστε μετά το συνέδριο του κόμματος ο ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζει τις πλατιές λαϊκές δυνάμεις», τόνισε ο κ. Κόκκαλης.

Δεν επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Έλενας Κουντουρά στο εγχείρημα, αλλά είπε πως μπορεί να μετέχει η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Όχι, δεν θα είναι η κ. Κουντουρά. Δεν θέλω να μπω σε ονόματα», σημείωσε.

Ο προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρίνισε ότι όλες οι κινήσεις αυτές, είναι σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Βασίλης Κόκκαλης, δεν δέχθηκε τον όρο «δεξιός» και περιέγραψε την εν λόγω πρωτοβουλία ως «κίνηση πολιτών» που κινούνται στο χώρο «του προοδευτικού δημοκρατικού κέντρου με σκοπό ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πιο εκσυγχρονιστικό κόμμα πιο δημοκρατικό πιο μεγάλο». Ερωτηθείς εάν θα πρόκειται για μια «τάση»  στο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «πείτε το κι έτσι».

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, ανέφεραν ότι ο Βασίλης Κόκκαλης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με διάφορα «απογοητευμένους δεξιούς» για την τη δημιουργία ενός νέου φορέα στο πλαίσιο του σχεδιασμού Τσίπρα για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.