Η μεσημεριανή ζώνη από τις 15.00 και έπειτα έχει εδώ και ένα χρόνο αποκτήσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Από τη μία το τηλεπαιχνίδι Rouk Zouk, με τη Ζέτα Μακρυπούλια και την ίδια ώρα, η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά δίνουν επιλογές στον τηλεθεατή. Η εκπομπή του ΣΚΑΙ, παρότι με μεταγραφή από το OPEN, βρήκε πολύ γρήγορα τον δρόμο για το τηλεοπτικό κοινό και αυτό καταγράφεται καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης.

Άγγιξε τηλεθέαση 28% ο Νίκος Μουτσινάς

Το «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς κατέγραψαν την Πέμπτη τηλεθέαση 23,5% στις ηλικίες 18-54. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πρωινές εκτιμήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση της εκπομπής άγγιξε σε τέταρτο ακόμη και το 28,6%.

Πιο πίσω από όσο μας έχει συνηθίσει το μεσημέρι της Πέμπτης, το τηλεπαιχνίδι ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε τηλεθέαση 16,1%, παραμένοντας πίσω από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ σε όλη τη διάρκεια παράλληλης προβολής τους στον αέρα. Πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό και το «Μεσημέρι YES», η εκπομπή στο OPEN με τον Παύλο Σταματόπουλο, την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Ηλία Γκότση. Το πρόγραμμα σημείωσε τηλεθέαση 6%.
 

Facebook Comments