Ο Ντον Τζόνσον ο οποίος άφησε εποχή με τα Armani σακάκια σε παστέλ χρώματα, με τα οποία εμφανιζόταν στη σειρά, ήταν καλεσμένος στη βρετανική εκπομπή “This Morning” απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχουν σχέδια επαναφοράς του “Miami Vice” είπε ότι υπάρχουν.

“Υπάρχουν κάποιες σκέψεις» τόνισε ο 69χρονος ηθοποιός.

“Είναι εκπληκτικό, έχει επανέλθει το ενδιαφέρον” ανέφερε ο Τζόνσον για τη σειρά, η οποία μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 2006 με πρωταγωνιστές τον Κόλιν Φάρελ και τον Τζέιμι Φοξ, ενώ υπήρξαν φήμες ότι το NBC θα επαναφέρει τη σειρά το 2017 με παραγωγό τον Βιν Ντίζελ.

“Φαίνεται πως έχουν ξεμείνει από ιδέες για καλές σειρές” πρόσθεσε ο ηθοποιός “οπότε καταφεύγουν στα σίγουρα”.

“Είναι κάτι, το οποίο θα στήριζες” ήταν ένα από τα ερωτήματα του παρουσιαστή και ο Ντον Τζόνσον απάντησε μόνο χαμογελώντας.

“Θα το κάνεις, έτσι δεν είναι;” επέμεινε ο παρουσιαστής.

“Ίσως το κάνω” παραδέχθηκε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός. “Υπάρχει πολύ νερό που πρέπει να μπει στο αυλάκι, αλλά θα δούμε” πρόσθεσε.

Το “Miami Vice” δεν είναι η μοναδική τηλεοπτική επιτυχία που σκέφτεται να επαναφέρει ο Ντον Τζόνσον. Πριν από μερικούς μήνες το THR δημοσίευσε ότι θα επαναλάβει τον ρόλο του στην τηλεοπτική αστυνομική σειρά “Nash Bridges”.

Facebook Comments