H Teoren Motors Β.Ν.Θεοχαράκης είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault & Dacia στη χώρας μας και, παρόλες τις δύσκολες συνθήκες, απέσπασε ειδικό βραβείο από το Groupe Renault. Το γεγονός δε ότι επρόκειτο για μία από τις μόλις δώδεκα εταιρείες που βραβεύτηκαν, ανάμεσα σε περισσότερους από 90 ανεξάρτητους συνεργάτες του Groupe Renault σε παγκόσμιο επίπεδο, κάνει τη διάκριση ακόμα πιο ξεχωριστή.

Η ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση στο Partners Awards: Renault International Sales (P.A.R.I.S Challenge), έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής πορείας στον τομέα των πωλήσεων το 2014, αλλά και της γενικότερης παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Παρίσι, στο Musée de l’Orangerie, γνωστό και για την εξαιρετική μόνιμη συλλογή του που περιλαμβάνει έργα των Monet, Cézanne, Matisse και Picasso, παρουσία του κ. Carlos Ghosn, CEO του Groupe Renault, ενώ στη βράβευση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βασίλης Θεοχαράκης, καθώς και η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Ντένη Θεοχαράκη.

 

Facebook Comments