Μετά την αναφορά του Γιάννη Στουρνάρα σε απόσπασμα από το βιβλίο Γάλλων δημοσιογράφων, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποβάλλει αίτημα στον Πούτιν για να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία”, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σήμερα απάντησε μέσω του ΣΚΑΪ διαψεύδοντας όχι μόνο τον κ. Στουρνάρα αλλά και τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

«Όλη αυτή η ιστορία για αγρίους είναι της πλάκας (…) Δεν ήταν δυνατόν να πάρω τηλέφωνο εγώ τον Πούτιν και ερήμην της κυβέρνησης», απάντησε εμφατικά ο κ. Λαφαζάνης. Όταν ρωτήθηκε μήπως τον πήρε κάποιος άλλος από την κυβέρνηση είπε: «Ποιος άλλος θα τον πάρει; Ο Τσίπρας ή ο Βαρουφάκης; Αυτοί ακούγανε έξοδο από την ευρωζώνη και εθνικό νόμισμα και παθαίνανε σοκ και αλλεργία»

Όταν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ επικαλέστηκαν το απόσπασμα της βιογραφίας του Ολάντ όπου αναφέρεται ότι ο Πούτιν του είπε ότι οι Έλληνες υπέβαλαν αίτημα για να τυπώσουν δραχμές στη Ρωσία, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε ότι ο Ολάντ είναι επαγγελματίας ψεύτης. Υπενθύμισε δε, ότι ο Τσίπρας τον αποκαλούσε «Ολαντρέου», ασχέτως που, όπως υποστήριξε, μετά του… «ξεσκόνιζε τα παπούτσια».

Facebook Comments