Λαφαζάνης: «Δεν πήρα τηλέφωνο τον Πούτιν – Ο Ολάντ είναι ψεύτης»

MarketNews

Λαφαζάνης: «Δεν πήρα τηλέφωνο τον Πούτιν – Ο Ολάντ είναι ψεύτης», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μετά την αναφορά του Γιάννη Στουρνάρα σε απόσπασμα από το βιβλίο Γάλλων δημοσιογράφων, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποβάλλει αίτημα στον Πούτιν για να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία", ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σήμερα απάντησε μέσω του ΣΚΑΪ διαψεύδοντας όχι μόνο τον κ. Στουρνάρα αλλά και τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

«Όλη αυτή η ιστορία για αγρίους είναι της πλάκας (…) Δεν ήταν δυνατόν να πάρω τηλέφωνο εγώ τον Πούτιν και ερήμην της κυβέρνησης», απάντησε εμφατικά ο κ. Λαφαζάνης. Όταν ρωτήθηκε μήπως τον πήρε κάποιος άλλος από την κυβέρνηση είπε: «Ποιος άλλος θα τον πάρει; Ο Τσίπρας ή ο Βαρουφάκης; Αυτοί ακούγανε έξοδο από την ευρωζώνη και εθνικό νόμισμα και παθαίνανε σοκ και αλλεργία»

Όταν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ επικαλέστηκαν το απόσπασμα της βιογραφίας του Ολάντ όπου αναφέρεται ότι ο Πούτιν του είπε ότι οι Έλληνες υπέβαλαν αίτημα για να τυπώσουν δραχμές στη Ρωσία, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε ότι ο Ολάντ είναι επαγγελματίας ψεύτης. Υπενθύμισε δε, ότι ο Τσίπρας τον αποκαλούσε «Ολαντρέου», ασχέτως που, όπως υποστήριξε, μετά του… «ξεσκόνιζε τα παπούτσια».