«Δεν είχαμε ποτέ σχέδιο για δραχμή. Ο Στουρνάρας λέει ψέματα. Ο Σόιμπλε είχε σχέδιο για Grexit», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα περί αιτήματος της χώρας μας προς την Ρωσία, να τυπώσει δραχμές.

Ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά κατά του κου Στουρνάρα, υπογραμμίζοντας ότι έχει πει πολλά ψέματα και στόχος του είναι να παίζει πολίτικο ρόλο.

Απαντώντας στο ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτοιμος να κυβερνήσει το 2015 , ο κος Σκουρλέτης, ανέφερε «Ήμασταν νέοι κι άπειροι αλλά εκ του αποτελέσματος αποδείξαμε πώς κάναμε αυτά που έπρεπε για τη χώρα», προσθέτοντας χαρακτηριστικά «τα βάλαμε με τα θηρία».

Παράλληλα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση Κομανέτσι υποστηρίζοντας ακόμη πως οι πρώην οπαδοί του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ κι από τον ίδιο.

Ακόμη, υπερασπίστηκε την επιλογή της παράταξης του να συγκυβερνήσει με τον Πάνο Καμμένο, διερωτώμενος «Τι ήταν ο κος Καμμένος κανένας χρυσαυγίτης και δεν έπρεπε να συνεργαστούμε;»

Όσον αφορά το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, ο κος Σκουρλέτης άσκησε σκληρή κριτική, χαρακτηρίζοντας το «Νομοσχέδιο- Κουρελού» στο οποίο «κάθε άρθρο είναι κι ένα ανεξόφλητο γραμμάτιο».

Facebook Comments