Το ημέτερο ΠΑΜΕ πήγε στο μαγευτικό Μονακό.  Τι δουλειά όμως έχει ο μαχητικός συνδικαλιστικός βραχίωνας του ΚΚΕ στην παγκόσμια πρωτεύουσα της χλιδής, σε ένα πριγκιπάτο όπου ένας στους τρεις είναι εκατομμυριούχος; Έχει και παραέχει καθώς φαίνεται, αφού η πάλη των τάξεων δεν έχει πατρίδα. Και στο Μόντε Κάρλο της πολυτέλειας, στο πριγκιπάτο με το μεγαλύτερο εισόδημα κατά κεφαλήν, υπάρχουν εργαζόμενοι οι οποίοι καταπιέζονται από τους κεφαλαιοκράτες.

Σύμφωνα με το Protagon. gr, το ΠΑΜΕ μας ενημέρωσε για τη δράση του στο Μονακό την Πέμπτη με ένα δελτίο Τύπου: «Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας βρέθηκε στο Μονακό και πήρε μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων του Μονακό και της Ομοσπονδίας USM.

Οι εργαζόμενοι του Μονακό απεργούν διεκδικώντας αύξηση του βασικού μισθού, κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας και συλλογικές συμβάσεις.» Η απεργία ξεκίνησε με περιφρούρηση στο ιστορικό ξενοδοχείο Ερμιτάζ όπου χαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΣΟ Γιώργος Μαυρίκιος και ολοκληρώθηκε με μεγάλη πορεία και συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης». Μάλιστα υπήρξαν φωτογραφίες από τη «μεγάλη πορεία» που διοργανώθηκε στο κέντρο του Μονακό, οι οποίες αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του ΠΑΜΕ στο flickr. 

Facebook Comments