Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να καταργήσουν το κρέας από τη διατροφή τους ή απλά να το μειώσουν σημαντικά. Δεν είναι λίγες οι ερωτήσεις που δέχονται καθημερινά σχετικά με την απόφασή τους αυτή, όπως για παράδειγμα εάν χορταίνουν μόνο με τα λαχανικά ή αν λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στη διατροφή τους. Σε κάθε περίπτωση, για όσους έχουν επιλέξει να αλλάξουν τον τρόπο που  τρέφονται, αυτή είναι μια απόφαση που υποστηρίζουν σθεναρά, ενώ η τάση της vegan διατροφής εξαπλώνεται ραγδαία. 
 
 
Τα Goody’s Burger House απαντώντας στις προκλήσεις της εποχής, λανσάρουν το Μeat Free burger στο οποίο δύσκολα μπορεί κάποιος να διακρίνει ότι απουσιάζει το κρέας, αφού η γεύση του είναι ίδια ακριβώς με αυτή του κλασσικού burger. Είναι γνωστό άλλωστε ότι στόχος των Goody’s Burger House όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι η δημιουργία burger γεύσεων για όλα τα γούστα… και είναι ξεκάθαρο ότι το έχουν πετύχει απόλυτα!
 
 
Με το νέο Meat Free burger, το οποίο είναι 100% vegan, δεν χρειάζεται κανείς να στερηθεί το αγαπημένο του burger! Οπότε, είτε είσαι vegan είτε vegetarian ή απλά θες να το δοκιμάσεις από περιέργεια, δεν έχεις παρά να πας στο πλησιέστερο Goody’s Burger House και να το ζητήσεις!
 
 
To νέο vegan burger των Goody’s Burger House παρασκευάζεται μόνο από φυτικά συστατικά, διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (19gr φυτικής πρωτεΐνης/τεμάχιο), είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και περιέχει λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο μπιφτέκι από κρέας.

Facebook Comments