Τα Χριστούγεννα έρχονται με την ταινία του Πολ Φέιγκ με πρωταγωνίστρια την Εμίλια Κλάρκ, οι Έλεν Μίρεν και Ίαν ΜακΚέλεν σε ένα ανατρεπτικό φιλμ μυστηρίου και ένα ψυχολογικό θρίλερ είναι οι ταινίες της εβδομάδας.

Last Christmas

Η Κέιτ είναι μια ανεύθυνη νεαρή κοπέλα που έχει απομακρυνθεί από τους δικούς της, Κροάτες πρόσφυγες στο Λονδίνο. Χωρίς να παίρνει τη ζωή της στα σοβαρά και κυνηγώντας επιπόλαια καριέρα τραγουδίστριας, έχει καταντήσει πρόβλημα για τους γύρω της, μέχρι που κάποια στιγμή πέφτει απροειδοποίητα πάνω στον κύριο Τέλειο.

Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ με τους Εμίλια Κλάρκ, Μπριόνι Κίμινγκς, Έμα Τόμσον

Κόντρα σε Όλα

Όταν το 1965 η Ford αποφασίζει να κατασκευάσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα κερδίσει τη Ferrari στις «24 ώρες του Λε Μαν», ο σχεδιαστής Κάρολ Σέλμπι και ο οδηγός Κεν Μάιλς καλούνται να πετύχουν το ακατόρθωτο.

Σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ με τους: Κρίστιαν Μπέιλ, Ματ Ντέιμον, Τζον Μπέρνθαλ, Κατριόνα Μπάλφι

Οι Άθλιοι

Μια συνηθισμένη αστυνομική περιπολία στα παρισινά προάστια οδηγείται σε μια βίαιη αντιπαράθεση, την οποία καταγράφει η κάμερα από το drone ενός νεαρού. Για διαφορετικούς λόγους, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να πάρουν το επίμαχο, επιβαρυντικό για την αστυνομία βίντεο στα χέρια τους.

Σκηνοθεσία Λαντζ Λι με τους: Νταμιέν Μπονάρ, Αλεξίς Μανεντί, Ντζεμπρίλ Ζονγκά

Ένας Καλός Ψεύτης

Ο Ρόι Κόρτνεϊ είναι ένας κομπιναδόρος που έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της χήρας Μπέτι ΜακΛις. Δοκιμάζοντας γνωστά κόλπα, την πείθει να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, αλλά ο εγγονός της αρχίζει να τον υποψιάζεται.

Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον με τους: Ελεν Μίρεν, Ιαν ΜακΚέλεν

Χωρίς Οικογένεια

Στα τέλη του 19ου αιώνα ο ορφανός Ρεμί βρίσκεται υπό την επιμέλεια του πλανόδιου μουσικού Βιταλίς, με τον οποίο διασχίζουν την επαρχιακή Γαλλία. Και όταν έρθει η ώρα να μάθει το μυστικό της καταγωγής του, ο μικρός Ρεμί θα βρεθεί προ εκπλήξεως.

Σκηνοθεσία Αντουάν Μπλοσιέ με τους: Βιρζινί Λεντουαγιέν, Ζακ Περέν, Μαλόμ Πακουέν, Ντανιέλ Οτέιγ

Μια Ευτυχισμένη Γυναίκα

Η Τάρα είναι νοικοκυρά και μητέρα δυο παιδιών η οποία ζει στα λονδρέζικα προάστια. Νιώθοντας παγιδευμένη σε μια καθημερινότητα που την πνίγει, αναζητά απεγνωσμένα διέξοδο.

Σκηνοθεσία Ντόμινικ Σάβατζ με τους: Τζέμα Άρτερτον, Ντόμινικ Κούπερ, Φράνσις Μπάρμπερ

Σκυλομπελάς

Όταν η πλούσια ιδιοκτήτριά του πεθάνει, ο καλοαναθρεμμένος σκύλος Μπελάς βρίσκεται στα χέρια των κληρονόμων της, δύο δολοπλόκων ανιψιών της που θέλουν να τον ξεφορτωθούν και να ξεκοκαλίσουν την περιουσία της.

Σκηνοθεσία Κέβιν Τζόνσον

 

Facebook Comments