Στην Λάρισα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δωρεάν ημερίδα #GrowYourBusiness – Meet Τhe Experts της COSMOTE, που δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να γνωρίσουν experts από διάφορους κλάδους και να αντλήσουν έμπνευση και ιδέες για την επιχείρησή τους. Μετά τις επιτυχημένες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, το «Meet The Experts» ταξιδεύει την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στην Λάρισα, στο Larissa Imperial Hotel (Φαρσάλων 182).

Οι πρώτες τρεις ημερίδες του κύκλου #GrowYourBusiness – Meet The Experts γνώρισαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από το επιχειρηματικό κοινό, καθώς συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 1.000 συμμετοχές επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους (τουρισμός, εμπόριο, τρόφιμα/ποτά, λιανική πώληση κ.α.).

Στην ημερίδα, οι επαγγελματίες θα έλθουν σε επαφή με ανθρώπους που έχουν επιτυχημένη δραστηριότητα στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και ειδικούς στους τομείς των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και της εμπειρίας του πελάτη, οι οποίοι μοιράζονται τη γνώση τους, αλλά και πρακτικές ιδέες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο γνωστός σεφ και επιχειρηματίας Άκης Πετρετζίκης εξηγεί τη σημασία που έχει η δημιουργία διαφορετικού περιεχόμενου ανάλογα με την εκάστοτε πλατφόρμα επικοινωνίας με το κοινό στο ψηφιακό περιβάλλον και τονίζει πως «Το digital είναι το μέλλον».

Στους ομιλητές της ημερίδας συγκαταλέγεται και ο Μιχάλης Τσικνάκης, CEO του Cosmos Sport, που παρουσιάζει την πορεία της εταιρείας στον κλάδο της πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών και αναφέρει ότι «μια επιχείρηση δεν μπορεί να θεωρηθεί σύγχρονη, αν μέσα στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της δεν έχει εντάξει ψηφιακές δεξιότητες και διαδικασίες».

«Η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει μία επιχείρηση να αναπτυχθεί, με λίγα μέσα και χαμηλό κόστος. Οι νέες τεχνολογίες δεν αφορούν μόνο κολοσσούς και εταιρείες διεθνούς κλίμακας. Στην πραγματικότητα, αξιοποιούνται ήδη στην καθημερινότητά μας, με λύσεις όπως είναι το τηλεφωνικό κέντρο σε Cloud υποδομές, ή μια έξυπνη εφαρμογή διαχείρισης στόλου», αναφέρει ο Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing του Ομίλου ΟΤΕ, στο πλαίσιο της ομιλίας του. Αναφορικά με την ανταπόκριση των επιχειρηματιών στις δράσεις του #GrowYourBusiness, ο κ. Φαλάγγας σημειώνει: «Σε όλες τις πόλεις που επισκεπτόμαστε, το κοινό δείχνει ενδιαφέρον και συμμετέχει ενεργά στις ημερίδες. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία για εμάς, είναι ότι οι επιχειρηματίες που συμμετέχουν, φεύγουν με έμπνευση και κυρίως διάθεση να αξιοποιήσουν τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία στις επιχειρήσεις τους».

Για την ημερίδα της Λάρισας, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν τώρα συμμετοχή και να βρουν τη σχετική agenda στο www.growyourbusiness.gr.

Facebook Comments