Λίγοι είδαν τον Τσίπρα στο Open – Η χαμηλή τηλεθέαση και η σύγκριση

MarketNews

Λίγοι είδαν τον Τσίπρα στο Open – Η χαμηλή τηλεθέαση και η σύγκριση, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στον τηλεοπτικό σταθμό Open, συζητείται πάρα πολύ και σήμερα, με αφορμή και την δήλωση του για την Deutsche Welle και την κατοχή.

Ποια ήταν όμως η τηλεθέαση που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός Open την ώρα της συνέντευξης; Πόσο κράτησε το κοινό ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στην δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη;

Όπως αναφέρει το newsit.gr, τα επίσημα στοιχεία της Nielsen δείχνουν ότι το τέταρτο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη στο Open είχε στο λεγόμενο δυναμικό κοινό ποσοστό 12,1% και στο σύνολο 10,5%.

Με το που ξεκίνησε η συνέντευξη και από τις 19:50 έως τις 21:00, όσο δηλαδή κράτησε η συνέντευξη το ποσοστό έπεσε λίγο. Στο δυναμικό κοινό έκανε 8,8% και στο σύνολο 9,9%.

Και επειδή και στον πρώην πρωθυπουργό αλλά και σε όσους ασχολούνται με τα media αρέσουν οι αριθμοί που αποτυπώνουν την τηλεθέαση ας θυμηθούμε ότι:

Τον περασμένο Μάϊο στον Alpha η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Αντώνη Σρόιτερ είχε κάνει 29,3% στο γενικό σύνολο και 26,9% στο δυναμικό κοινό.

Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Ιούνιο στην ΕΡΤ και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο  είχε σημειώσει επίδοση 10,6% στο σύνολο για την ΕΡΤ σε ώρα prime time, και στο δυναμικό κοινό το ποσοστό άγγιξε μετά βίας το 6% κάνοντας 5,9%.