Κλίμα ιδιαίτερης αυτοπεποίθησης φαίνεται πως διέπει τη Huawei, η οποία πιστεύει ότι μπορεί να έχει θετικά οικονομικά αποτελέσματα ακόμα και χωρίς τη συνδρομή των Google υπηρεσιών.

Υπάρχουν αρκετοί αναλυτές που πιστεύουν ότι η πορεία της Huawei στην αγορά smartphones όχι μόνο δεν θα επηρεαστεί αρνητικά από το γεγονός ότι έχει μπει στην… μαύρη λίστα των Αρχών των ΗΠΑ, αλλά αντίθετα αυτό το γεγονός ενδέχεται να λειτουργήσει προς όφελός της. Ένα από τα στοιχεία που φαίνεται να βοηθά στην οικονομική πορεία της Huawei είναι η έμφαση που θα δώσει η εταιρεία στις δικές της κινήσεις για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα από την απώλεια των υπηρεσιών της Google στα smartphones της.

Η Huawei ξεκαθαρίζει ότι θα προτιμούσε να συνεχίσει να συνεργάζεται αρμονικά με την Google, αλλά στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμη για ένα μέλλον χωρίς την Google. To εναλλακτικό σχέδιο της Huawei περιλαμβάνει την παρουσίαση και ευρεία χρήση του λειτουργικού συστήματος Harmony, το οποίο έχει ξεκινήσει να μπαίνει και στις smart TV.

Facebook Comments