Κακοκαιρία Διδώ:Ξεκινά σήμερα από τα δυτικά-Βροχές, καταιγίδες & θυελλώδεις άνεμοι μέχρι την Τετάρτη

MarketNews

Κακοκαιρία Διδώ:Ξεκινά σήμερα από τα δυτικά-Βροχές, καταιγίδες & θυελλώδεις άνεμοι μέχρι την Τετάρτη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Πολλή προσοχή θα πρέπει να δείξουν όλοι οι πολίτες μέχρι την Τετάρτη το βράδυ καθώς από σήμερα θα επηρεάσει την χώρα η κακοκαιρία «Διδώ» όπως ονομάστηκε το βαρομετρικό χαμηλό που έρχεται από τα δυτικά.

Με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τους τοπικά θυελλώδεις ανέμους η «Διδώ» θα χτυπήσει αρχικά τη δυτική Ελλάδα πριν να επεκταθεί προς τα ανατολικότερα.

Στον χάρτη που ακολουθεί απεικονίζεται το βαρομετρικό χαμηλό που θα προξενήσει την κακοκαιρία "Διδώ" και τα φαινόμενα που θα εκδηλώνονται έως το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με το meteo.gr το περισσότερο νερό μέχρι το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να πέσει στα νόσια του νοτιου Ιονίου και την βορειοδυτική Πελοπόννησο, τις Σποράδες και τη Μαγνησία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.