Ρεφενέ γεύμα Τσίπρα με αρνάκι, ντολμαδάκια και πολλές σαλάτες - με ποιους γευμάτισε

MarketNews

Ρεφενέ γεύμα Τσίπρα με αρνάκι, ντολμαδάκια και πολλές σαλάτες - με ποιους γευμάτισε, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Γεύμα παρατέθηκε χθες το μεσημέρι στο «Χάνι», προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε νωρίς το πρωί στα Τρίκαλα και παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ και μετά την κεντρική του ομιλία στο πλαίσιο του διαλόγου για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μεσημέρι γευμάτισε και τα είπε χαλαρά με συντρόφους του. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, στο τραπέζι παρακάθισαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας και ο αναπληρωτής αυτού Χρήστος Μπάτζιος, μέλη της Νομαρχιακής, λοιπά στελέχη, η δημοσιογράφος Ευαγγελία Σωτηρίου κ.α..

Το μενού περιελάμβανε μεταξύ άλλων… αρνάκι, ντολμαδάκια, γλυκαδάκια και πολλές σαλάτες.

Το τραπέζι πάντως ήταν… ρεφενέ, καθώς ο Χρήστος Μπάτζιος κάθισε στην είσοδο και έπαιρνε ένα 20ευρω απ’ τον καθένα που προσέρχονταν. Έτσι για να μην ψάχνονται στο τέλος ποιος θα πληρώσει.