Οι γιορτές πλησιάζουν και η αναζήτηση του ιδανικού δώρου για τα αγαπημένα μας πρόσωπα ξεκινά! Πολλές φορές, η επιλογή του κατάλληλου χριστουγεννιάτικου δώρου μπορεί να αποδειχτεί μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί αρκετό χρόνο, έρευνα και μερικές φορές μπόλικες δόσεις… άγχους. Αλλά, μη φοβού! Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές που θα βρεις φέτος στα καταστήματα Public και στις παρουσιάζουμε.

Δώρα για τη μαμά

Ξεκινάμε με κάτι κλασικό και αγαπημένο – το άρωμα! Επιλογές όπως το The One των Dolce And Gabbana με νότες από λίτσι, ροδάκινο, γιασεμί και κεχριμπάρι ή το Daisy του Marc Jacobs με νότες από βιολέτα, γιασεμί και βανίλια αποτελούν σίγουρες επιλογές για κάθε γυναίκα. Ένα ακόμα δώρο που θα αγαπήσουν οι περισσότερες είναι τα σετ με προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Δικό μας αγαπημένο είναι το σετ Korres Black Sugar: A Sweet And Spicy Collection που περιέχει άρωμα και γαλάκτωμα σώματος. Αν τώρα η μαμά αγαπάει τα βιβλία, στα Public θα βρεις όλους τους νέους τίτλους ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων αλλά και αμέτρητες επιλογές σε λογοτεχνία, συλλεκτικές εκδόσεις, coffee table books κ.α.. Δυο συναρπαστικά αναγνώσματα, που θα θέλαμε να δούμε και εμείς κάτω από το δέντρο μας, είναι το Όσοι αγαπιούνται της πολυδιαβασμένης και πολυαγαπημένης Victoria Hislop και το Μορφωμένη της Tara Westover, μια αυτοβιογραφία, ωδή στη μόρφωση και τη θέληση για διαρκή εξέλιξη.

Δώρα για τον μπαμπά

Πάμε τώρα να δούμε τι επιλογές έχουμε για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Αν είναι λάτρης της μουσικής τι θα έλεγες για ένα πικάπ και μερικούς δίσκους βινυλίου για να εμπλουτίσει τη συλλογή του; Μια από της κορυφαίες επιλογές είναι το πικάπ AT-LP60X της Audio-technica που προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο, είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το στερεοφωνικό, τα ηχεία ή τον υπολογιστή. Εάν τώρα στα hobby του περιλαμβάνεται η άθληση και το γυμναστήριο θα λατρέψει το smartwatch Xiaomi Amazfit BIP! Εναλλακτικά, μια σίγουρη επιλογή δώρου είναι το tablet, με το Apple iPad 10.2 να αποτελεί την καλύτερη επιλογή της κατηγορίας του.

Δώρα για τα παιδιά

Τα Χριστούγεννα είναι αδιαμφισβήτητα η αγαπημένη εποχή των παιδιών! Δεν είναι μόνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα λαμπιόνια του, τα λαχταριστά μελομακάρονα της γιαγιάς και οι διακοπές που κάνουν αυτές τις ημέρες πιο ξεχωριστές. Είναι και το δώρο από… τον Άγιο Βασίλη! Και σε αυτή την κατηγορία τα Public αποτελούν Νο 1 προορισμό με αμέτρητες επιλογές σε παιδικά παιχνίδια, βιβλία, CD και DVD. Για τα αγόρια που αγαπούν τα αυτοκινητάκια και την ταχύτητα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Απόλυτο Γκαράζ με Καρχαρία Hot Wheels ενώ αν προτιμά τους υπερήρωες μερικές φιγούρες από τον κόσμο των Avengers θα του χαρίσουν πολλές στιγμές ξέγνοιαστου παιχνιδιού. Για τα κορίτσια ξεχωρίσαμε την κούκλα Barbie Holiday 2019 που είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει η αγαπημένη τους αλλά και το σετ παιχνιδιού Κάστρο Arendelle από την ταινία της Disney Ψυχρά και Ανάποδα 2, που μπορούν να το παίρνουν παντού μαζί τους!

Και φέτος στις γιορτές ο απόλυτος προορισμός για τα χριστουγεννιάτικα δώρα αλλά και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια δεν είναι άλλος από τα Public!

Facebook Comments