Ρίγκαν, Κλίντον και Μπάιρον ποζάρουν στο σπίτι του Δένδια (photos)

MarketNews

Ρίγκαν, Κλίντον και Μπάιρον ποζάρουν στο σπίτι του Δένδια (photos), ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τα σκυλιά είναι μέλη της οικογένειας και αυτό το ξέρει καλά ο Νίκος Δένδιας που μόλις γύρισε από το Φανάρι δεν παρέλειψε να ασχοληθεί με τα τρία αξιολάτρευτα σκυλιά της οικογένειας.

Image

Το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Εξωτερικών ανέβασε φωτογραφίες στα social media με τα τρία σκυλιά της οικογένειας και έγραψε: «Τα Χριστούγεννα των… προέδρων (Ρίγκαν και Κλίντον) – με τον Ρίγκαν να φοράει κολάρο λόγω τραυματισμού και να δέχεται ευχές για «περαστικά» – και του μικρότερου Μπάιρον».

Image

Τα ονόματα των δυο σκυλιών της οικογένειας είναι εμπνευσμένα από τους δύο πρώην προέδρους των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρήγκαν και Μπιλ Κλίντον, και του τρίτου από τον ποιητή και φιλέλληνα Λόρδο Μπάιρον.

 

Τα Χριστούγεννα των… προέδρων (Ρίγκαν και Κλίντον) - με τον Ρίγκαν να φοράει κολάρο λόγω τραυματισμού και να δέχεται ευχές για «περαστικά» - και του μικρότερου Μπάιρον.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter